Ako casto umyvate auto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
za 7 mesiacov som stihol nasledovne:
2 x umyvarka (zvykol by som si, ale chcem dat viac penazi za benzin ako za vodu)
4 x rucne umyvanie (nestalo za vela)
2 x nasprejovanie interieru (kebyze viem ze sa mi bude cez leto pri jazde proti slnku odrazat pristrojovka na okne, tak nerobim ani to)
aktualny stav: nemozem sa dockat poriadnej burky
2 x umyvarka (zvykol by som si, ale chcem dat viac penazi za benzin ako za vodu)
4 x rucne umyvanie (nestalo za vela)
2 x nasprejovanie interieru (kebyze viem ze sa mi bude cez leto pri jazde proti slnku odrazat pristrojovka na okne, tak nerobim ani to)
aktualny stav: nemozem sa dockat poriadnej burky
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Auto po nástřiku dutin pouze otírám mastné fleky co se objeví po zaprášení, u spodních hran dveří a kufru a i u otevírání dveří (nástřik byl důkladný). jinak s interierem to nepřeháním, jenom otřít prach a dost auto musí sloužit, ne abych byl jeho otrokem. No tu myčku naplánuju tak na vánoce, ať má auto tky nějaký ten dárek.
Franta
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ked prsi. Inak asi 2 - 3 x do roka umyvacka na SHELL za body. Aspon to mam "zadarmo". A ak sa naskytne potreba robit znamym taxika na svatbe alebo oslavach, tak tiez zabehnem do umyvarky.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
tak na tohle sem strasný prase.meju auto tak 2-3 krat rocne.a tak 1 rocne ho i lestim.a u vnitr auta uklizim tak 1 za 2 mesice.ale vse se ridi tim jak auti vypada.nekdy neni treba mýt ani za 2 mesice.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak to jsem rád, že tenhle problém jakože nemůžu umejt auto, abych neoloupal rez, zatím nemusím řešit Měl bys s tím ale každopádně něco dělat........rez je sviněOlda píše:Já mám garáž ale v ní parkuje filcka , takže se vše koná před barákem
Vysávat jezdim na kolibu(je to zdarma ), ale radši to nemeju, aby se mi nesloupala rez na zad. blatníku...
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Neboj, tak hrozný to není, ale když se mi to nechce mýt, tag mám důvodMareman píše:Tak to jsem rád, že tenhle problém jakože nemůžu umejt auto, abych neoloupal rez, zatím nemusím řešit Měl bys s tím ale každopádně něco dělat........rez je sviněOlda píše:Já mám garáž ale v ní parkuje filcka , takže se vše koná před barákem
Vysávat jezdim na kolibu(je to zdarma ), ale radši to nemeju, aby se mi nesloupala rez na zad. blatníku...
- Blue Lanos
Ja neumyvam vubec
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01