Modrá je dobrá...

Moderátor: Blue Lanos

DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

Modrá je dobrá...

Příspěvek od DannyFloyd »

Prostě krasavec - něco pro Vojtu na inspriraci (pro mě taky,až Matýsek od našich bude můj a až budu vydělávat tolik peněz že je budu přehazovat vidlema :-)

Btw: tahkle úprava se mi strašně líbí z jednoho důvodu - je decentní. Žádné šílené kola, prahy až k zemi, mega přítlačné křídlo jak z formule jedna atd. Prostě vše jak má být.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Jo , to je přesně můj vkus . Parádní !!!!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

ale tech 470 euro je docela dost za ten kit :?
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Loobo

Příspěvek od Loobo »

Ach jo...sice ty obrázky znám ale srdce mi stejně zaplesalo ;)

Nedelaji to nahodou Ondrasi nejak levneji Polaci?
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

Moc?

martin píše:ale tech 470 euro je docela dost za ten kit :?
Co,to je podle tebe moc? :-) Do toho bych šel, na splátky :o) Sice mě žena zabije (chce novou ledničku, televizi, obývák, kuchyň). Ale co už... :o)
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Cross

Příspěvek od Cross »

Fakt je moc peknej.
Slovo decentni to vystihuje naprosto presne. :mrgreen: -i
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak to je přesně ono, co se mi líbí. Kdybys s tímhle byl v Morávce, byl jsi vítěz. Můj hlas bys měl určitě. Takhle nějak bych to časem chtěl zkulturnit!
V Brně by řekli: ŠPICA!
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

DannyFloyd píše:
martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?
koukni na orciari.it je tam nekde cenik v PDFku
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Orciri kit je hodně pěkný, ale podobný efekt se dá pořídit za zlomek ceny. Krytky zrcátek a klik jsou nesmysl, normálně stačí díl nalakovat. Cena bez de/montáže je tak do 2 tisíc. Nárazníky taky nalakovat, komplet, nenechávat černé části, cena tak 1800 za jeden. Mřížku vpředu nahradit tahokovem s velkým okem. Prahy snad ani nejsou nutné, Matiz je má moc pěkné i v sérii, ale když tak, autoburza Jeremenko to řeší :). Přední spoiler se dá řešit gumovým lízátkem z Astry G nebo Laguny (dá se lakovat). Boční lišty strhnout nebo nalakovat. Mlhovky - super měli na autoburze, modré s angel eye.

No a hlavně: kola dělají auto...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:
V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.
Můj Matěj je tuctový a bez úprav.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

V.Brousek píše:
Vojta píše:
Můj Matěj je tuctový a bez úprav.
No a co ze je bez uprav, ja taky nemam zadne upravy na aute a nikdy je delat nebudu, presto si ale nemyslim, ze mam auto tuctovy :D ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“