Cvakani pri zatoceni
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Cvakani pri zatoceni
Kolegove, tak dnes kdyz mi delali spojku nechal jsem si od garagemajstru i zkontrolovat kola a tlumice, protoze hlavne zleva mi to nejak pri zatoceni doprava cvakalo. No, je to prej horni ulozeni tlumicu, to dela ten cvakavej zvuk. Ale ted mi prosim nekdo poradte, na kolik to muze vyjit a co presne se musi vymenit? Letos dam do auta snad 20 litru a to sem ani nekupoval nic na tuning
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
no jestli je to horni ulozeni tak se musi vyndat cela tehlice i s tlumicem stahnout pružinu a sendat horni ulozeni.tusim ze stoji kolem 800.(mozna levneji, musim zjistit)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, když si dáš výfuk jako já, tak Tě nějaké cvakání vůbec trápit nemusí, protože to neuslyšíš
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Vyfuk mam, radio na plno, ale stejne to obcas cvakneIvan píše:Mildo, když si dáš výfuk jako já, tak Tě nějaké cvakání vůbec trápit nemusí, protože to neuslyšíš
A asi brzo i me
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Rebro dik, ale radsi si dam brand new, kdyz uz i tlumice mam novy
no nevim jak moc je to hlucne ale muze se casem rozpadnout.a upadne ti poloosa.ale to uz musi byt hodne spatne.koukni na manzety poloos.v pripade poskozeni ihned vymen a vycisti a znovu namaz kloub
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Prima, tak az u vas budu, tak se na to asi rovnou podivame, teda nemyslim montaz, ale proste jen zbezne, vymenit si to asi necham pak tady v UL u znamyhopalikx píše:tak ulozeni stoji zaokrouhlene 750 vc.dane.