SK Slavia Praha + Chevrolet
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
SK Slavia Praha + Chevrolet
No stacil jsem si vsimnout, ze letosni fotbalovou sezonu zacal sponzorovat Chevrolet , SK slavii Praha, z cehoz mam velkou radost jako dlouholety fanda.
Nicmene prachmizernej vykon v prvnim kole me doslova nas*al
Leska VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Nicmene prachmizernej vykon v prvnim kole me doslova nas*al
Leska VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Je to tezky. Slavia nema stadion, poradne tam nechodi lidi a navic ty posily nejsou zadna bomba. I kdyz po tech financnich problemech a arbitrazi z Kolouskem se docela divim, ze ziskali aspon tech osm no name "posil".
Bohuzel na LM to fakt asi stacit nebude, i kdyz bych jim ten postup pral.
Bohuzel na LM to fakt asi stacit nebude, i kdyz bych jim ten postup pral.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano, s Ligou Mistru ani nepocitam, i kdyby se podarilo postoupit, byla by to jen ostuda, ja nerikam, ze ti mladi hraci co prisli nejsou kvalitni, ale tam nezustal nikdo zkusenej, krom 2-3 hracu, coz je malo. Je dobre mit mladej mancaft, ale musi ho podporovat zkuseni harcovnici a ti bohuzel chybi ...sakra..
Ja tam taky jezdil, ne samozrejme na kazdej zapas, ale pomerne casto, na tu dalku co to mam ale to bylo jeste do edenu ted by mi bylo s odpustenim tech penez i lito
Ja tam taky jezdil, ne samozrejme na kazdej zapas, ale pomerne casto, na tu dalku co to mam ale to bylo jeste do edenu ted by mi bylo s odpustenim tech penez i lito
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No tak o tom uz ani nechci vedet, pac me to tak vzalo Ja na fotbal chodil tak rad a nikdy mi nevadilo kdyz se prohralo, ne ze bych z toho mel radost, ale tak priste se zase zadari, jednou se vyhraje, jednou prohraje, tak to chodi, ale po tom vsem me ta radost z toho fotbalu uplne preslaCross píše:Jeste ke vsemu, kdyz nevis, co se opravdu odehralo na hristi a co se odehralo v zakulisi......
AKRI - (byl) Muž z Ria !
jezdim na fotbal pravidelne ,ale to co predvedla slavia (fanousci + poradatele) to je ostuda nejen fotbalu ... ,uz se tesim na normalni zapasy jak reprezentace tak sparty v lize mistru ...
slavia je opravdu v pr.... leska by mel odejit,ale me je to vlastne jedno. nikdy jsem ji nemel rad
ad chevrolet: zdalo se me dokonce,ze kolem stadionu stali sparky,ale nevim jestli jsem nebyl hodne
slavia je opravdu v pr.... leska by mel odejit,ale me je to vlastne jedno. nikdy jsem ji nemel rad
ad chevrolet: zdalo se me dokonce,ze kolem stadionu stali sparky,ale nevim jestli jsem nebyl hodne
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Včera jsem chvilku koukal na Slavii s Olomoucem (bohužel 3:4) a mám jako fanda Slavie ze současných výkonů smíšené pocity. Je fakt, že včera dostala 2 goly ze zámezí a jeden z nich po přistrčení rukou! Ale dle mě by neměli vůbec povolit tak slabému soupeři jako včera byl Olomouc dát 4 branky. Prostě mě schází u všech našich hráčů takové to nasazení, chuť být u míče dřív než ten druhý...........
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Včera jsem chvilku koukal na Slavii s Olomoucem (bohužel 3:4) a mám jako fanda Slavie ze současných výkonů smíšené pocity. Je fakt, že včera dostala 2 goly ze zámezí a jeden z nich po přistrčení rukou! Ale dle mě by neměli vůbec povolit tak slabému soupeři jako včera byl Olomouc dát 4 branky. Prostě mě schází u všech našich hráčů takové to nasazení, chuť být u míče dřív než ten druhý...........
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125