Plato do kufru na nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Plato do kufru na nexii
Pratele, shanim origos plato/dekl do zavazadloveho prostoru na nexii. Mam tam ted z MDF, ale nejak me to uz neuspokojuje a radsi bych tam dal original, sami vite ze to davam do puvodniho stavu
Tady je foto, klido to prodam i s tema repro
Tady je foto, klido to prodam i s tema repro
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Neblaznim, ale tohle je proste moc tezky, no, hlavne ty repro maj par kilo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
no ty vole, 30 ojro to je zadara !!!! ale kdo by mi to dovezl?
-
- Kontaktovat uživatele:
No to by byl krasavec, beru !!!!!S.v.o.b.i.k píše:Kámoš ten to vozí,ale musel bys proto do Plzně...Asi
Ale ta aukce konci uz zitra
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta aukce končí v neděli ve 2 hodiny,ale počítej s tim že ta doprava chvíli trvá,minimálně 14 dní a kolik do toho chceš vrazit v korunách???Musíš si tam započítat ještě poštovný...milosh píše:No to by byl krasavec, beru !!!!!S.v.o.b.i.k píše:Kámoš ten to vozí,ale musel bys proto do Plzně...Asi
Ale ta aukce konci uz zitra
Teď sem na to koukal a ten chlap to nechce poslat poštou no zkusíme to domluvit a ozvu se co se dá dělat jo...
Prima kamo, moc by se mi to hodilo.dik