Chiptuning od ACH

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

slusny chyby v tom mailu ... a neexistence tecky.. no hrozny lopaty ...

jinak VIN bych rek,ze souvisi s cipovanim,prtoze na eaby jsem ted videl nejaky cipy na nubiru a vzdy tam bylo napsano od VIM #464446 nejaky cislo.. takze urcite cipovani jde od urcite serie...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

zabijec píše:Tak málo, a s litrem to jsi měl lehkou práci.
Taky už jsem se zařekl, že žádné sprinty nepojedu. Jedině v případě, že tam bude nějakej litr. Připadám si jak podvodník.
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Vzdyt je to jedno, nekdo vyhrat musi. Pristi rok to muzes byt zase ty i mezi litry, kdyz mas cipnuto a jede to lepe. to mas mozna jedineho cipnuteho Matize v Cechach. Gratuluji :-)
Už bez Matesa
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vojto , to ti teda toho nejrychlejšího Matize u nás celkem závidím :oops:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak jsem si zase změřil spotřebu. Po srazu v Morávce jsem po příjezdu natankoval do plna. Spotřeba na cestu do Morávky a zpět, včetně sprintů, průměr 5,62. Teď jsem jezdil jen couračky po městě - od srazu do včerejška 115km. Zítra jedu na Olomouc, tak jsem dotankoval do plné (6,42 l) - dělá to průměr 5,58/100. Zítra ho trošku proženu a uvidím, jak se čipování projeví.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Tomáš píše:Vojto , to ti teda toho nejrychlejšího Matize u nás celkem závidím :oops:
já bych nezáviděl,protože si to nerozdal ještě s mým Matízkem :lol: ;)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

V.Brousek píše:
Tomáš píše:Vojto , to ti teda toho nejrychlejšího Matize u nás celkem závidím :oops:
Rád bych to udělal, ale Matízka (vlastně Matěje) p. Brouska ještě nikdo ani neviděl.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:
V.Brousek píše:
Rád bych to udělal, ale Matízka (vlastně Matěje) p. Brouska ještě nikdo ani neviděl.
:D :D :D :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Další výsledky měření spotřeby:
Jeseník - Olomouc celkem 98km, čas 1:28 (26km silnice I.tř, 72km silnice II. a III. třídy, z toho 30km v kopcích)
Olomouc - Jeseník celkem 107km, čas 1:44 (15km silnice I.tř., 92km silnice II. a III. třídy včetně objížďky, z toho 32km kopce)
Po Olomouci courání 22km.

Celkem 227km, dotankováno 11,69 lt. Průměr 5,149/100km. Posledně (před čipováním) na stejné trase mimo objížďky průměr 5,58/100km.
Snížení průměrné spotřeby cca o 8%. Ale je to zatím příliš krátká doba na definitivní závěry o spotřebě. Zvýšení výkonu je ale sakra poznat.
ppp

Příspěvek od ppp »

Nie je to mierne hlucnejsie? Najma pri akceleracii?
Mne esperko po prepnuti na 95oktanov zacalo byt mierne hlucnejsie pri akceleracii. Pri volnobehu a ustalenej jazde motor nadalej do 3tot nepocujem.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

ppp píše:Nie je to mierne hlucnejsie? Najma pri akceleracii?
Mne esperko po prepnuti na 95oktanov zacalo byt mierne hlucnejsie pri akceleracii. Pri volnobehu a ustalenej jazde motor nadalej do 3tot nepocujem.
Zvýšení hlučnosti jsem nezaregistroval.
Docent

Příspěvek od Docent »

Mno, jestli máš v autě puštěnou muziku "tuc, tuc", tak se ani nedivím, žes zvýšení hlučnosti nezaregistroval :lol: . Já byl před dávnými lety na koncertě Katapultu, seděl jsem ve 2. řadě na pravé straně před reproduktorem, pak jsem se cestou domů divil, jaká je ta Š100 najednou tichá, i když jela na trojku kilo :twisted: !
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Jojo, to zname :D To kdyz ja presednu z Tavrie, ktera ma komplet udelanej sport. vyfuk do Matize, tak ho pak chudaka tocim az do omezovace, abych vedel, jestli to jeste nechciplo :lol: (na semaforech to samy :lol:)
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Robert píše:Jojo, to zname :D To kdyz ja presednu z Tavrie, ktera ma komplet udelanej sport. vyfuk do Matize, tak ho pak chudaka tocim az do omezovace, abych vedel, jestli to jeste nechciplo :lol: (na semaforech to samy :lol:)
To mi pripomína, že keď som kúpil Kalosa (pred tým som mal Škoda 105L), tak osm sa bežne na križovatke strhol, že mám vypnutý motor. Ono ho nebolo počuť:-) Známemu sa stávalo to isté. Ten presedlal z favorita do Mitsubushi Carisma.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Docent píše:Mno, jestli máš v autě puštěnou muziku "tuc, tuc", tak se ani nedivím, žes zvýšení hlučnosti nezaregistroval :lol: . Já byl před dávnými lety na koncertě Katapultu, seděl jsem ve 2. řadě na pravé straně před reproduktorem, pak jsem se cestou domů divil, jaká je ta Š100 najednou tichá, i když jela na trojku kilo :twisted: !
Já jsem na tuc tuc nebyl ani za mlada a můj Maťulka je zajetej na Beatles, Queen a podobnou slušnou muziku. S tuc tuc odmítá jezdit.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“