Zpoved zlocince

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

hm asi si vykopu jamu a kazdej vecer do ni auto pohrbim. :(
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

a kazde rano ho budes vyhrabavat :lol: :lol: :lol:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Mareman

Příspěvek od Mareman »

S tím kradením aut je to pěknej bordel :evil: A kolikrát mám pocit, že ti zloději jsou ještě považovaní za frajery, že dokážou ukrást takový a makový auto o kterým někdo tvrdil, že ukrást nejde. Sekal bych jim ruce :!: A za těch 120 papírů si radši pořídím zachovalýho legálního Lanose než kradenýho novýho Golfa.........rozhodně z něj budu mít větší radost, lepší pocit a usínat v klidu ;)
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Tompetr

Příspěvek od Tompetr »

Mareman píše:S tím kradením aut je to pěknej bordel :evil: A kolikrát mám pocit, že ti zloději jsou ještě považovaní za frajery, že dokážou ukrást takový a makový auto o kterým někdo tvrdil, že ukrást nejde. Sekal bych jim ruce :!: A za těch 120 papírů si radši pořídím zachovalýho legálního Lanose než kradenýho novýho Golfa.........rozhodně z něj budu mít větší radost, lepší pocit a usínat v klidu ;)
tak tak... ale to je problém dneška. :( Obdivujou se vypatlané kur..čky místo inteligentních ženských. :shock: Pokud nemáš A3 jsi nula, a každý komu se podaří nějaký nelegální extra kousek je král 8)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Stejně mi přijde zvláštní posuzovat někoho podle toho jaký si koupí auto. Navíc když chci do auta dát třeba 100 tisíc, tak si buď koupím 6 let starýho Lanose nebo 12 let starýho Golfa.......a znamená to že jsem zazobanější když koupím Golfa? :D Já to beru tak, že jsem normálně - možná slušně vydělávající člověk, který má jistý priority a auto do nich zapadlo tak, že jsem byl ochotnej dát za něj ty peníze co jsem za něj dal. A v porovnání se svými známými co si za ty peníze raději koupí starýho Passata nebo Golfa, já za něm za toho půl roku nemám žádnou opravu, která by bránila autu v tom, aby jezdilo. ;) Zastávám ten názor, že by si měl člověk nejdřív ujasnit kolik peněz chce do auta dát peněz a teprve potom hledat konkrétní auto........a ne jako ti co si prostě chtěj koupit Golfa a pak zjistí, že na novýho nemaj, na málo starýho taky.........a pak skončej u archaickýho dvojkovýho z roku 89, kterej jedinej za těch pár peněz koupí......a jsou frajeři, páč maj VW :mrgreen:
Cross

Příspěvek od Cross »

Moc pekne napsane. :lol: Naprostej souhlas.
Navic Lanose ti hned tak nekdo neukradne, kdezto Golfa jako bys uz nemel.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Cross píše:Moc pekne napsane. :lol: Naprostej souhlas.
Navic Lanose ti hned tak nekdo neukradne, kdezto Golfa jako bys uz nemel.
To bych se zase ohradil............dvojkovýho z roku 89 ti taky nikdo nesebere :lol: :mrgreen:
JuraS.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

Auto ještě neříká jaký je kdo člověk a jak hluboko má do kapsy. Ještě předloni jsem měl vážnou cukatůru lidem okolo sebe dát co proto. Vlivem drobné události se okolo mé rodiny začali rojit pomluvy a závist. Tak jsem měl v plánu, že koupím na krátkou chvíli Jaguara Sauverin (ojetina za 250 tisíc), naleštím ho, přijedu do práce a zatroubím na fanfáry. Plánoval jsem, že za mnou pojede sanitka aby ty infarktní stavy hned sbírala. Nakonec jsem toho nechal ale už jsem byl na cestě do bazaru pro auto. Kdo nevěří tak se podívejte po inzerátech kolik stojí Jaguáři 10 let staří s motorem 4 a víc litrů.
Když ale máme korejce tak mě zajímá jiná věc. Podle TUV je Daewoo Nubira na nějakým 101 místě mezi auty 4-5 let starými. Hodnocena je spolehlivost a výskyt závad které znemožňují další jízdu. Hodnoceno v roce 2004. Viz http://magazin.autoimage.cz/clanky/2004-006-tuv2004.htm
Přesnější a novější výsledky jsou na http://news.auto.cz/main.php?article=3148
Jak by jste vy hodnotili svoje vozy ?
Daewoo Nubira Wagon 2.0 i CDX. Rv. 1999, modelová řada 1998.
Mareman

Příspěvek od Mareman »

JuraS. píše:Auto ještě neříká jaký je kdo člověk a jak hluboko má do kapsy. Ještě předloni jsem měl vážnou cukatůru lidem okolo sebe dát co proto. Vlivem drobné události se okolo mé rodiny začali rojit pomluvy a závist. Tak jsem měl v plánu, že koupím na krátkou chvíli Jaguara Sauverin (ojetina za 250 tisíc), naleštím ho, přijedu do práce a zatroubím na fanfáry. Plánoval jsem, že za mnou pojede sanitka aby ty infarktní stavy hned sbírala. Nakonec jsem toho nechal ale už jsem byl na cestě do bazaru pro auto. Kdo nevěří tak se podívejte po inzerátech kolik stojí Jaguáři 10 let staří s motorem 4 a víc litrů.
Když ale máme korejce tak mě zajímá jiná věc. Podle TUV je Daewoo Nubira na nějakým 101 místě mezi auty 4-5 let starými. Hodnocena je spolehlivost a výskyt závad které znemožňují další jízdu. Hodnoceno v roce 2004. Viz http://magazin.autoimage.cz/clanky/2004-006-tuv2004.htm
K tomu bych řek asi jen to, že pokud si srovnáš dvě auta za 100 tisíc......Lanose rok 99 (60000km najetých) a Passat rok radši nebudu tipovat :-) (200000km najetých), tak myslím, že nemáš co řešit. Sice beru, že třeba VW jsou určitě kvalitní auta, ale kazí se taky a v porovnání s autem s třetinou nebo čtvrtinou nalítaných km a o x let starším rokem narození jsou na tom rozhodně mnohem hůř ;)
Cross

Příspěvek od Cross »

JuraS. píše: Když ale máme korejce tak mě zajímá jiná věc. Podle TUV je Daewoo Nubira na nějakým 101 místě mezi auty 4-5 let starými. Hodnocena je spolehlivost a výskyt závad které znemožňují další jízdu. Hodnoceno v roce 2004. Viz http://magazin.autoimage.cz/clanky/2004-006-tuv2004.htm
Podle me to nemuzes brat takhle globalne. Zalezi kus od kusu. Na nekterym aute menis jenom provozni kapaliny a na druhym vymenis treba pul auta.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

kdyz jsem se pred mesicem rozhodoval pro auto... projel jsem o daewoo vse (ted je to vse na portalu) a mimo jine i statistiky TUV .. to me dost zarazilo a na par mi nut odradilo,ale pak jsem se kouknul na to,ze se kolem motaj laguny a podobny auta .. a neprikladal bych tomu takovou vahu...

ikdyz ty toyoty asi budou sprolehlivy auta jak vypliva ze statistik uz nekolik let
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
JuraS.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

No podle toho (jak píší) že se výsledky vypočítavají statisticky a do výpočtů se zahrnují typy vozů s minimálně 500 kusy u kontrol tak bych se výsledkům tolik nebránil. Jen doufám, že já budu mít ten kus co nebude problémový.
Mareman

Příspěvek od Mareman »

JuraS. píše:No podle toho (jak píší) že se výsledky vypočítavají statisticky a do výpočtů se zahrnují typy vozů s minimálně 500 kusy u kontrol tak bych se výsledkům tolik nebránil. Jen doufám, že já budu mít ten kus co nebude problémový.
Ty máš zrovna 456ej kus...........takže je mi líto :? ............. :mrgreen: :lol:
JuraS.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

Doufám, že ne. Měl jsem sežralej výfuk a ostatní věci vypadají dobře. Nechtěl bych být každý den v servisu. Vozí mě do práce.
Mareman

Příspěvek od Mareman »

JuraS. píše:Doufám, že ne. Měl jsem sežralej výfuk a ostatní věci vypadají dobře. Nechtěl bych být každý den v servisu. Vozí mě do práce.
Výfuk kor po těch letech je normální, že je sežranej, já ho měnil taky ;) Mě taky vozí do práce......i když těch 3,5 kilometru bych mohl dojet i tramvají :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“