Blika mi "engine" a zere mi to vic :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Blika mi "engine" a zere mi to vic :(
Kolegove, mam problem. Jezdim ted docela casto trasu Usti n.L.-Litomerice, coz je asi 25km a vzdy tak na puli cesty mi zacne svitit CHECK na pristrojovce, v jizde to sice nijak nevadi, ale benal ubyva celkem ychle a to porad jezdim stejne - 70 po meste
Nevite kde by mohl byt problem? Bavil jsem se se svym garage-majstrem a rikal ze to muze byt naky problem u vstriku??? No prrej mozna jen povoleny kabel u spolujezdce pod kobercem, kudy to je vedeny.
Treba vcera mi to behem cely cesty ani nebliklo, ale dnes to jedu zas, tak jsem zvedav
Za 14 dni mam jet docela delsi trasu po republice, tak se bojim aby mi to nekde nekleklo
Nevite kde by mohl byt problem? Bavil jsem se se svym garage-majstrem a rikal ze to muze byt naky problem u vstriku??? No prrej mozna jen povoleny kabel u spolujezdce pod kobercem, kudy to je vedeny.
Treba vcera mi to behem cely cesty ani nebliklo, ale dnes to jedu zas, tak jsem zvedav
Za 14 dni mam jet docela delsi trasu po republice, tak se bojim aby mi to nekde nekleklo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Vim ze to tu bylo, ale v tom tematu psali vsichni paty pres devaty
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
takze benzin taky? me to ted po poslednim tankovani na shell prislo naky linejsi, no naberu zase jednou jinde (OMV, JET) a uvidime
jojo, Pavle, to bude urcite vono, vlastne mi to dela ted jen tuhle nadrzm predtim nic. naberu jinde a dam vedet, kde je problem
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, to, že je auto línější může být i řídící jednotkou, to bych neřešil.
Udělej to spíš takto: zjisti si, kde je nejbližší servis, kde mají diagnostiku a jakmile se Ti to po cestě rozsvítí, tak s takto rozsvícenou kontrolkou jeď na scanner a uvidí se. (Nebo se taky neuvidí jako v mém případě )
Udělej to spíš takto: zjisti si, kde je nejbližší servis, kde mají diagnostiku a jakmile se Ti to po cestě rozsvítí, tak s takto rozsvícenou kontrolkou jeď na scanner a uvidí se. (Nebo se taky neuvidí jako v mém případě )
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi u me je ten problem, ze se mi rozsviti a jak uberu plyn na nejakych 10s tak zhasne. Normalne jede, drzi otacky, .. proste vse jako pri normalu, jen ze sviti Engine. Na diagnostice mi to napsalo z historie poruch jen neco s vyfuckem, ale to pry naskoci, kdyz prepne z benzinu na LPG vzdy. Asi moc bohata smes. Ale pri prepinani z ben na LPG se kontrolka nerozsviti, tak nevim. V kazdem pripade, to je neco s vyfukem. Asi lambda. U me ju blbne LPGcko, proc to sviti na benzinu nevim. To je vada na krase, kterou si asi Nexia vzdy ponese sebou.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Blue Lanos
zrejme sa nevyhnes aj inemu servisu ako len tvojmu garazmistrovi Inak skusal si reset ECU? Navod mas aj v nasej sekcii
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
No asi budu muset do znackovyho servisu. Jinak reset ECU sem nezkousel, ale mrknu na to.dik za tipBlue Lanos píše:zrejme sa nevyhnes aj inemu servisu ako len tvojmu garazmistrovi Inak skusal si reset ECU? Navod mas aj v nasej sekcii
no mohla by to byt lambda.ta se takhle projevuje.samozrejme to muze byt dano benzinem.klidne prijed mrknem na to.(neni to sice nejbliz ale muzu se na to podivat i treba vecer kdyz das dopredu vedet)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak dnes vse v poradku, sice mam nove natankovano a po vymene spojky, cimz by to asi nemohlo byt, ale jel jsem dnes trasu Usti-Decin, coz je celou dobu po rovine a asi 40km celkem a ani bliknuti, takze Palikxi, pokud mi to zitra nebude delat, odvolavam navstevu u vas v servisu, ale presto dekuji
Nerikej, ze Ti to vazne udelal benzin Shell , to uz je jeden z mala, kterymu verim.milosh píše:Tak dnes vse v poradku, sice mam nove natankovano a po vymene spojky, cimz by to asi nemohlo byt, ale jel jsem dnes trasu Usti-Decin, coz je celou dobu po rovine a asi 40km celkem a ani bliknuti, takze Palikxi, pokud mi to zitra nebude delat, odvolavam navstevu u vas v servisu, ale presto dekuji