Pokuty
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den
To mě se jednou stalo v Praze,že jsem vjel do proti směru Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil
Už vyndával bloky a já mu provinile povídám"Nemohl by jste mi radši nafackovat?" On se zarazil zkutečně vykulil a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"
Tak ať nám jezdí ale ne do protisměru a nezlobí
To mě se jednou stalo v Praze,že jsem vjel do proti směru Asi se to tam stávalo častěji protože tam čekali Taková ta obligatní otázka"Jestlipak víte pane řidiči jakého přestupku jste se dopustil
Už vyndával bloky a já mu provinile povídám"Nemohl by jste mi radši nafackovat?" On se zarazil zkutečně vykulil a pak povídá"Prosím Vás jeďte ať Vás tady už nevidím"
Tak ať nám jezdí ale ne do protisměru a nezlobí
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
jj..chlupati se to tady .. musime si davat majzla
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas!!! Rychlá jízda ve městě je prostě riziková. Těch "skokanů" co všude číhá A pokud ti naměří vyšší než povolenou rychlost tak jsi v tom až po uši a je jedno, že za to nemůžeš. A mimochodem si myslím, že ani pokud má někdo najeto milion km tak ještě není automaticky profík. A ještě jeden postřeh: řidiči kteří se nikdy nepoutají jsou nebezpeční pro všechny okolo a to prostě z důvodu, že mají sklony riskovat i v jiných a zdánlivě bezdůvodných situacích z čehož pak plynou havárky...gadzo píše:Samozrejme, že žiadne udanie. Pokiaľ ta policajt nevybaví na mieste pokutou, alebo dohovorom, tak on ta oznámi na DI, kde si riešený v správnom konaní.
Skúsenosti na cestách ti moc nepomôžu, ked ti vybehne z vedlajšej cesty amater s kúpeným vodičákom. V tej 60-ke máš šancu ešte niečo urobiť, ak ideš rýchlejšie - v meste, nestíhneš ani zanadávať.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: