Nexia vs. Bixenon
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia vs. Bixenon
Tak tohle bych bral
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
O tomhle Polákovi vám už delší dobu, vypadá to pěkně.
Mohl jsem to mít před rokem, ale dal jsem přednost výfuku
Mohl jsem to mít před rokem, ale dal jsem přednost výfuku
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane ty ses jeliman, ja teda radsi vidim pred sebe nez sem slyset
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kua, tak to bych zauvazovalIvan píše:Mně tehdy byla nabídnuta instalaxe xenonů za 5.000 Kč.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, to byla tehdy nějaká akce. Ty jednotky byly snad kradený nebo co... Každopádně přijdete o dálkový světla, když budete chtít xenony. Ale ono to ani nevadí, protože ty xenony svítí nádherně už samy o sobě!
Ono jde na xenony předělat jakékoli světlo!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Uz som sa informoval cena 20000Sk aj s montazouIvan píše:Kluci, to byla tehdy nějaká akce. Ty jednotky byly snad kradený nebo co... Každopádně přijdete o dálkový světla, když budete chtít xenony. Ale ono to ani nevadí, protože ty xenony svítí nádherně už samy o sobě!
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Presne o takejto uprave svetla som pisal.Montuju to do origo svetielrichiprofi píše:pokial mate zaujem o original HID prestavbovu sadu, tak by som vedel nieco ponuknut...je to H4 Bi svietivost 6500K alebo 8000K...montaz do origo svetiel a parabol....taketo svetla pouziva hlavne renault, peugeot obcas...cena 18tisic sk origo krabica...cize 2xsvetlo, aby bolo jasne
ex: Daewoo Nexia
Jenze tohle pak nemas homologovany. Jedina legalni cesta, kterou jsem zatim v Cechach nasel, je koupit tyhle moduly od Helly:
http://www.hella.cz/prisl/tuning/index.htm
a k nim jeste jak jsou dole ostrikovace a univerzalni regulace sklonu svetlometu (to neni to, ze si nastavujes svetla od ridice, ale je tam cidlo, ktere podle toho, jak se auto naklani napr. pri akceleraci a brzdeni, automaticky koriguje nastaveni svetel).
Pak to vyjde asi na 34000Kc, jen uz si nejsem jistej, jestli jen za jedny svetlomety, nebo za dalkovy a potkavaci komplet.
http://www.hella.cz/prisl/tuning/index.htm
a k nim jeste jak jsou dole ostrikovace a univerzalni regulace sklonu svetlometu (to neni to, ze si nastavujes svetla od ridice, ale je tam cidlo, ktere podle toho, jak se auto naklani napr. pri akceleraci a brzdeni, automaticky koriguje nastaveni svetel).
Pak to vyjde asi na 34000Kc, jen uz si nejsem jistej, jestli jen za jedny svetlomety, nebo za dalkovy a potkavaci komplet.