Palivove cerpadlo -- Vymena :-(
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Palivove cerpadlo -- Vymena :-(
Tak pratele, rano prijdu do garaze a sednu, zapnu klicek a pumpicka nezabzucela a ja si rikam a ku*va, je to tady
No tak jsem to parkrat zkousel a k nicemu to nevedlo, prisla na radu hruba sila a dostalo klepec kladivkem a rozbehlo se, nu dle info zde z fora, jsem se dozvedel, ze u plynaku odchazi v rozumezi 60-90 tisic km najetych. takze co jsem mezi prvnimi nahradnimi dily poridil bylo ono cerpadlo. Proto jsem si ho nechal vymenit jeste dnes, i kdyz stare cerpadlo zase chodilo, ale Palikx rikal, ze kdyz uz jednou zazlobilo, nebude v paradku a ja bych nerad nekde zustal viset...
Tu je par foto
Zde je nove cerpadlo
Zde je vymena
A tu je stare cerpadlo, vypada trosku jinak ze?
A hotovo
P.S. Chtel bych podekovat palikxovi za pomoc, rady a ochotu a nemene Martinovi P. za vymenu
No tak jsem to parkrat zkousel a k nicemu to nevedlo, prisla na radu hruba sila a dostalo klepec kladivkem a rozbehlo se, nu dle info zde z fora, jsem se dozvedel, ze u plynaku odchazi v rozumezi 60-90 tisic km najetych. takze co jsem mezi prvnimi nahradnimi dily poridil bylo ono cerpadlo. Proto jsem si ho nechal vymenit jeste dnes, i kdyz stare cerpadlo zase chodilo, ale Palikx rikal, ze kdyz uz jednou zazlobilo, nebude v paradku a ja bych nerad nekde zustal viset...
Tu je par foto
Zde je nove cerpadlo
Zde je vymena
A tu je stare cerpadlo, vypada trosku jinak ze?
A hotovo
P.S. Chtel bych podekovat palikxovi za pomoc, rady a ochotu a nemene Martinovi P. za vymenu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
no nemas zac.hlavne ze se dilo podarilo.jen koukam ze mas to sito opravdu zas...ý takze v nadrzi je asi jeste trochu spiny.ale nebzva to tak zle.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pochvala na místě
Páni kolegové, máte můj obdiv,všici co jste se na té výměně spolem
podíleli a hlavně také perfektně zdokumentovali aj fotograficky
Je poznat, že vskutku na tomto foru je spousta šikulů zasluhujících obdiv
zdravím Vás všechny a moc fandím - " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
podíleli a hlavně také perfektně zdokumentovali aj fotograficky
Je poznat, že vskutku na tomto foru je spousta šikulů zasluhujících obdiv
zdravím Vás všechny a moc fandím - " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ten krouzek se da posunout na jednu stranu, treba sroubovakem se zapres a dlani na nej uhodis a tim ho posunes az povoli, saci kos asi vycistit nejde, pac je podle me nerozebiratelny, aspon mi to tak prislo, ale vic by Ti rekli asi kluci servisacky, ja jsem kluk od barev a lakumil píše:To Akri: Neporadil by si mi, ako povoliť poistný krúžok, ktorý drží palivové čerpadlo? Resp. ako vyčistiť sací kôš čerpadla, ak by sa ukázalo, že je zanesený? Ďakujem.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
palivové čerpadlo
Ahojka perfektně z dokumentováno, náš servr je skutečně školící centrum DAEWOO - CHEVROLET company ( udělej si sám ) - Milosh "OPEL" cz. - príma, tak to má být - jenom dodávám to samé s výjimkou uchycení platí pro NEXII příruba se uchycuje 8 šrouby a
pozor neutáhnout příliš deformuje se příruba - vždy je nutná výměna plochého kruhového gumového těsnění je vymačkané.
Mějte se fajn
pozor neutáhnout příliš deformuje se příruba - vždy je nutná výměna plochého kruhového gumového těsnění je vymačkané.
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
no muzes to vyzkouset to vycistit.samozrejme ze to lehky efekt mit asi bude ale nic moc od toho necekej.(ja mam naftu a tam se to usazuje trosku jinak a ja mel to sitko uplne zalepeny ze uz si cerpadlo nedokazalo nic nasat.vycistil sem to a bylo zas dobre -rok pak odeslo uplne)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51