To co drzi plato v kufru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
To co drzi plato v kufru
Shanim ty gumicky co drzi ten dekl co je u 3D nexie v kufru, nevite nekdo kde to sehnat prip. esli to nejde treba z feliny?
Naposledy upravil(a) milosh dne ned srp 14, 2005 20:49, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jo to je vono
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- ]Rebro[
Tak na predaj som to ja osobne nigde nevidel a tie z filcky ti pasovat nebudu. To ich oko je totiz prilis male.
Urob si nahradne z lanka. Az si urobim drevena plato tak to tiez tak spravim. Bude to vyzerat dost techno a zaroven dostatocne silne, aby to tu dosku udrzalo.
Urob si nahradne z lanka. Az si urobim drevena plato tak to tiez tak spravim. Bude to vyzerat dost techno a zaroven dostatocne silne, aby to tu dosku udrzalo.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no to je taky dobrej tip,dik.kaso píše:A nebudu pasovat z kadetta
Ja planuju ze to moje MDF plato prodam, prip. vymenim za to seriovy, kdyby nekdo mel zajem...
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
ja tam dam ocelove lanko ale az ked na 5 dvere kupim nove tlmice]Rebro[ píše:Tak na predaj som to ja osobne nigde nevidel a tie z filcky ti pasovat nebudu. To ich oko je totiz prilis male.
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Re: To co drzi plato v kufru
Co takhle Ostredek ? Daewoo vrakoviste.milosh píše:Shanim ty gumicky co drzi ten dekl co je u 3D nexie v kufru, nevite nekdo kde to sehnat prip. esli to nejde treba z feliny?
Re: To co drzi plato v kufru
to u Kladna?verusamira píše:Co takhle Ostredek ? Daewoo vrakoviste.milosh píše:Shanim ty gumicky co drzi ten dekl co je u 3D nexie v kufru, nevite nekdo kde to sehnat prip. esli to nejde treba z feliny?
pokud jo tam sou dobry zlodeji, spis by to chtelo koupit naborenou nexii a z ni si brat dily