a co to potom je?? lama??fireman píše:ten s tymi vytrestenymi ocami???asi ale nema kojot nahodou spicate usi???
Daewoo Tacuma+Zoo+Airbrush+AKRI :-))
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
uz nech s ato viac nestava plsAkri píše:No to je nejakej k***tmazesk píše:to na tej 3. fotke vlavo je co?? kojot??
Editoval eMKa Slovensko: nepristojne spravanie sa na fore, tymto je udelene aj pokarhanie za vulgarne vyjadrovanie sa na fore!!!
si vulgarny az to pekne nieje, a ostatnych sa to tyka tiez, ked uz aspon tam daj hviezdicku, ja som vo faze zlepsovania sa tak nenadavam (moc)
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja cekal, kdo se ozve prvni, ale ze zrovna ty tak to jsem prave cekalkaso píše:Dlhovlase opice A narazas na AKRIHO Ze ma dlhe vlasyeMKa Slovensko píše:a bude aj za blbe otazky, chces jedno
za vulgarizmy, sak sa spravajme ako ludia a nie ako dlhovlase opice
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Nechces banan PavianeAkri píše:ja cekal, kdo se ozve prvni, ale ze zrovna ty tak to jsem prave cekalkaso píše:Dlhovlase opice A narazas na AKRIHO Ze ma dlhe vlasyeMKa Slovensko píše:a bude aj za blbe otazky, chces jedno
za vulgarizmy, sak sa spravajme ako ludia a nie ako dlhovlase opice
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Jo tak to je to k***t Ja furt nemohl prijit na to, co to ma byt za slovoOlda píše:Na to bacha, pro slováky je kojot národní nadávka!Akri píše:No to je nejakej k***tmazesk píše:to na tej 3. fotke vlavo je co?? kojot??
Editoval eMKa Slovensko: nepristojne spravanie sa na fore, tymto je udelene aj pokarhanie za vulgarne vyjadrovanie sa na fore!!!