svieti kontrolka CHECK
Moderátor: Blue Lanos
svieti kontrolka CHECK
Potreboval by som poradit. Pocas jazdy mi zasvietila kontrolka CHECK. Bol som na diagnostike v DAEWOO a cez pocitac zistili,ze je zly EGR ventil. Dal som velke peniaze za novy a kontrolka stale svieti. Motor ide vporiadku. Ale ked dlhsie postoji a nastartujem,tak sa otacky az natolko znizia,ze zdochne motor.Ale ked mu pridam tak sa to ustali a potom to uz ide.Par krat sa mi stalo,ze postalo auto 2-3 hodinky a vobec som nemohol nastartovat.Mozno na siesty pokus to naskocilo. Prosim, poradte mi.
Dakujem
willys@centrum.sk
Dakujem
willys@centrum.sk
- Reklama
Slusne tak, ze se chyba vycte pomoci diagnostickeho pristroje a tim se vymaze, mene slusne tak, ze se na min. asi 5 minut odpoji baterka. Tim se ale take vymaze nastaveni ridici jednotky (parametry, ktere se zatim naucila):
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=3081
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=3081
Ja sem sam v servisu videl, ze moje Nubira se potom normalne rozjela, nekolik lidi s Lanosem to zkouselo taky (kvuli znovunastaveni ridici jednotky) a fungovalo jim to.
Jen pozor, jestli mas central, tak se auto po opetovnem pripojeni baterky zamkne, tak aby si nenechal klicky vevnitr. Aspon me se zamklo a podle servisaku to tak dela vzdycky.
Jen pozor, jestli mas central, tak se auto po opetovnem pripojeni baterky zamkne, tak aby si nenechal klicky vevnitr. Aspon me se zamklo a podle servisaku to tak dela vzdycky.
Nevim jak s Fabii, ale vim, ze kdyz kamarad menil baterku v Oplu Vectra, tak pak nenastartoval (servisaci museli znova auto sparovat s imobilizerem v klicich) a nezapnul radio (to potrebovalo nejakej kod z Oplu).Robert píše:Jeste dotaz. Proc by to pak neslo nastartovat? Kdyz ti odejde baterka a chces ji vymenit, tak uz neodjedes? To je pekna volovina, coz muzu dokazat, jezdil jsem s firemni Fabii a kdyz jsem po 3 letech menil baterku, tak se vubec nic nestalo a normalne jsem odjel
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Mne se i odemkne, nezustane nikdy zamklePavelZ píše:Ja sem sam v servisu videl, ze moje Nubira se potom normalne rozjela, nekolik lidi s Lanosem to zkouselo taky (kvuli znovunastaveni ridici jednotky) a fungovalo jim to.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ale treba v lanosu neni zadny problem, kvuli krokovemu motorku jsem to resetoval takhle nekolikrat a zadny problem, taky zapominam svitit, takze pak baterku vyndavam a nabijim ji mimo, nikdy po znovupripojeni nebyl problemPavelZ píše:Nevim jak s Fabii, ale vim, ze kdyz kamarad menil baterku v Oplu Vectra, tak pak nenastartoval (servisaci museli znova auto sparovat s imobilizerem v klicich) a nezapnul radio (to potrebovalo nejakej kod z Oplu).Robert píše:Jeste dotaz. Proc by to pak neslo nastartovat? Kdyz ti odejde baterka a chces ji vymenit, tak uz neodjedes? To je pekna volovina, coz muzu dokazat, jezdil jsem s firemni Fabii a kdyz jsem po 3 letech menil baterku, tak se vubec nic nestalo a normalne jsem odjel
AKRI - (byl) Muž z Ria !