Ladak jde pryc, kupuju original vyfuk
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, 1.8 je jiná kategorie, ale vždyť celá řada dvoulitrů různých automobilek má výkon ani ne 180 koní. A 1.8 bývá buď samostatná kategorie nebo někdy jezdí s dvoulitrama.
Určitě se na sprintech neztratím.
Určitě se na sprintech neztratím.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
tak tak...Pajda píše:admin se dostává do let, kdy svět začíná vidět dospělýma očima. Každý tam jednou dojde, jen někomu ta cesta trvá celý život.
ale zase tak hrozny to se mnou nebude, jen proste Blue a spol. nemam cas uz tady sedet cely den
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, já to nedělám kvůli maximální rychlosti, ale kvůli sprintům.slava píše:pánové kde jste pořád lítáte 200 nebo jenom občas
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, správně děláš!
Já pořád váhám... ten dvoulitr je hodně lákavý... Od Hondy každý ten výkon čeká, ale od Nexie nee
Já pořád váhám... ten dvoulitr je hodně lákavý... Od Hondy každý ten výkon čeká, ale od Nexie nee
Nexia² project
- Blue Lanos
jj prave to Ivane natrhnes im prdel ten vykon by necakali od nessi Jdi do toho mas zelenu
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vole. Já je mít budu, ale musím na ně nejdřív vydělat. Asi půjdu na erotický videochatAkri píše:Kdo jinej by je uz mel mit, kdyz ne Ivan
Nexia² project