začaly se na mne valit problémy HELP
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
začaly se na mne valit problémy HELP
Nejprve mi odešly tlumiče přední, a hned na to, v jednom nejmenovaném servisu, jsem nechal vyměnit i čepy, Teď když vytočím třeba na dvoju na těch 80 km, tak je motor hlučný, přenáší se vibrace do podlahy kasle. Nevim jsetli jsem si to vsugeroval, ale mám takový dojem, že to je až po té opravě. Dotaz v patřičném servisu byl bezpředmětný.
Další problém mi nastal ten, že když jedu třeba po dálnici , tedy delší dobu větší rychlostí, tak mi začne svítit žlutá kontrolka elketroniky, po chvilce zhasne a pak se to stále opakuje.
Jinak ten hluk nemůže to b ý t olejem v rychlostce, třeba málo a tak. Jinak jestli je to hloupý dotaz tak se omlouvám . Díky
Další problém mi nastal ten, že když jedu třeba po dálnici , tedy delší dobu větší rychlostí, tak mi začne svítit žlutá kontrolka elketroniky, po chvilce zhasne a pak se to stále opakuje.
Jinak ten hluk nemůže to b ý t olejem v rychlostce, třeba málo a tak. Jinak jestli je to hloupý dotaz tak se omlouvám . Díky
Nexia 1,5 8V, 3D r. v. 95
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Kolego, takhle je to i u NexiePavelZ píše:Nevim presne, jak je to u Nexie, ale ja mam Nubiru a tam to signalizuje nekolik set ruznych chybovych kodu. Vycteni chyboveho kodu stoji ruzne, podle servisu. Setkal sem se s cenama od zadarmo az po cca 1000 Kc.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
na dvojku 80? to se ti nedivim ze mas problem. To ja tocil jako ty maximalne v Milovicich pri sprintu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: začaly se na mne valit problémy HELP
na zltu ziarovecku sa vyser, to bude cidlo rychlosti -> mne to tiez par krat zaplo zhaslo v servise povedali, ze cidlo, ze ho musia objednat - tak som povedal, ze dakujem - este par krat bliklo a bol pokojslava píše:Nejprve mi odešly tlumiče přední, a hned na to, v jednom nejmenovaném servisu, jsem nechal vyměnit i čepy, Teď když vytočím třeba na dvoju na těch 80 km, tak je motor hlučný, přenáší se vibrace do podlahy kasle. Nevim jsetli jsem si to vsugeroval, ale mám takový dojem, že to je až po té opravě. Dotaz v patřičném servisu byl bezpředmětný.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
1 - 50milosh píše:na dvojku 80? to se ti nedivim ze mas problem. To ja tocil jako ty maximalne v Milovicich pri sprintu
2 - 85
3 - 135
uplne v pohodicke autu nic nebolo - akurat mi odislo tesnenie pod hlavou valcov - olej som menil cca. kazdych 15 tis.
neviem co to mate za sunky ale autom sa musi jazdit!!!!!!
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No..
ked ti menili tlmice...taq uz mali asi pravdepodobne vymenit aj horne uloziste tlmicov.. (po tych rokoch..)
no pri vymene gulakov, terba ist na geometriu...
a aj pri vymene tlmicov by sa malo...ale na taqu ....
kde vedia ozmerat aj "zvislost napravy" ...
pretoze to uloziste tlmica, treba tiez "vystredit"...
..teda jednoducho povedanee.. dat ho naspat na svoje miesto...
..( v pripade ze ti nechali povodnee..)...
..a co z elektronikou to ti tu uz poradili...
ked ti menili tlmice...taq uz mali asi pravdepodobne vymenit aj horne uloziste tlmicov.. (po tych rokoch..)
no pri vymene gulakov, terba ist na geometriu...
a aj pri vymene tlmicov by sa malo...ale na taqu ....
kde vedia ozmerat aj "zvislost napravy" ...
pretoze to uloziste tlmica, treba tiez "vystredit"...
..teda jednoducho povedanee.. dat ho naspat na svoje miesto...
..( v pripade ze ti nechali povodnee..)...
..a co z elektronikou to ti tu uz poradili...