Roletka na wagona?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Kdo má dvě roletky , může jednu použít jako spojler ....... :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Johny

Příspěvek od Johny »

Ja mám iba jednu roletku a jeden spojler. Vyzerá to na kufri dore ale keď mám na streche rakvu na lyže tak kufor otvorím iba o 50 cm. To je dosť otrava
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

DREAM píše:a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
mám jednu doma... je to mříž za zadní sedáky, úplně nová, jen jsem jí tam jednou zkusil. Mám také psa, ale málem mě sežral, když jsem mu znemožnil průlez..... Ne, jestli máš zájem, tak se domluvíme, mám to i v krabici, tak klidně i poštou.....
Richard

Příspěvek od Richard »

S tou rakví máš pravdu, hagusy jsou hodně dozadu a chce to rakev posunout hodně dopředu :!: :!: ale i tak se musím do kufru ohýbat :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Richardovi se nedivim, :lol: :lol: :lol: ale panove ja s rakvi nechci mit jeste dlouho nic spolecneho ( minuly rok jsem ji potkal na tyden a stacilo)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

Anonymous píše:
DREAM píše:a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
mám jednu doma... je to mříž za zadní sedáky, úplně nová, jen jsem jí tam jednou zkusil. Mám také psa, ale málem mě sežral, když jsem mu znemožnil průlez..... Ne, jestli máš zájem, tak se domluvíme, mám to i v krabici, tak klidně i poštou.....
ajaj a ted nevim kdo to je...:-))) no mel bych zajem je nejak lhce nandavaci a sundavaci? zase jezdit s ni porad bych mozna nechtel...nebo spis hodilo by se ji mit moznost za chvili sundat ... tak icq mas,sz taky ... tak smele do toho mam zajem
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“