---Škola bezpečnej jazdy---
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
---Škola bezpečnej jazdy---
chcem sa Vas spytat ci by ste mali zaujem o obsolvovanie tychto skusok. Ide o jednodnovy kurz ktory by bol od 9,00 do 16,00. v tomto case bude teoria a min 4hodiny jazda na okruhu ktory je v Púchove.
a to najdolezitejsie CENA:
normalna cena je 3450 Sk
pre nas je to: 3000 Sk
podmienka je aby sa zucastnilo 8-12 ludí v jednom kurze.
Skusky sa robia na vlastnych autach ale je tu aj moznost si auto zapozicat - 2000 Sk.
Ak by ste mali zaujem ale VAZNY zaujem tak dajte vediet, siel by som to tam aj s Blue Lanosom dohodnut. Samozrejme ty co by mali zaujem dostanu normalne ucastnicky list o absolvovani tohoto kurzu.
je to inak presne ten isty okruh ktory je aj v rakusku akurat za nase ceny na nasom uzemi.
a to najdolezitejsie CENA:
normalna cena je 3450 Sk
pre nas je to: 3000 Sk
podmienka je aby sa zucastnilo 8-12 ludí v jednom kurze.
Skusky sa robia na vlastnych autach ale je tu aj moznost si auto zapozicat - 2000 Sk.
Ak by ste mali zaujem ale VAZNY zaujem tak dajte vediet, siel by som to tam aj s Blue Lanosom dohodnut. Samozrejme ty co by mali zaujem dostanu normalne ucastnicky list o absolvovani tohoto kurzu.
je to inak presne ten isty okruh ktory je aj v rakusku akurat za nase ceny na nasom uzemi.
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne sob pro 23, 2006 19:00, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Este by ste mohli niekto zistit, co konkretne je obsahom toho kurzu a skusky. Lebo "skola bezpecnej jazdy" je dost siroky pojem
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
tu su este nejake inf. budem mat aj video zo skusok ako to vyzera, potom ho sem nahodim.
---------------------------------------------------
Spoľahlivé ovládanie vozidla je predpokladom bezpečnej a plynulej jazdy aj Vašich vodičov, manažérov a zamestnancov, ktorí pre svoju činnosť používajú motorové vozidlá. Práve k upevneniu a skvalitneniu návykov Vašich vodičov v ovládaní vozidiel prichádzame s ponukou kurzov Školy bezpečnej jazdy. Kurzy organizujeme pre zamestnancov organizácií, ale aj pre súkromných vodičov. Sú realizované na hore uvedených skúšobných dráhach, a to pre vodičov osobných a úžitkových vozidiel. Výcvik riadia skúsení profesionáli so zameraním na praktické ovládanie možných krízových situácií vznikajúcich v premávke. 1-dňový kurz organizovaný pre asi 10 osôb obsahuje teoretickú prípravu a praktické riadenie vozidiel na plochách so špeciálne upraveným povrchom, ktorý simuluje približnú adhéziu ujazdeného snehu. Pri praktickom tréningu sa jazdí bezpečnou rýchlosťou od 40 km/h do 60 km/h a ani v najmenšom nedochádza k opotrebovaniu pneumatík.
---------------------------------------------------
Spoľahlivé ovládanie vozidla je predpokladom bezpečnej a plynulej jazdy aj Vašich vodičov, manažérov a zamestnancov, ktorí pre svoju činnosť používajú motorové vozidlá. Práve k upevneniu a skvalitneniu návykov Vašich vodičov v ovládaní vozidiel prichádzame s ponukou kurzov Školy bezpečnej jazdy. Kurzy organizujeme pre zamestnancov organizácií, ale aj pre súkromných vodičov. Sú realizované na hore uvedených skúšobných dráhach, a to pre vodičov osobných a úžitkových vozidiel. Výcvik riadia skúsení profesionáli so zameraním na praktické ovládanie možných krízových situácií vznikajúcich v premávke. 1-dňový kurz organizovaný pre asi 10 osôb obsahuje teoretickú prípravu a praktické riadenie vozidiel na plochách so špeciálne upraveným povrchom, ktorý simuluje približnú adhéziu ujazdeného snehu. Pri praktickom tréningu sa jazdí bezpečnou rýchlosťou od 40 km/h do 60 km/h a ani v najmenšom nedochádza k opotrebovaniu pneumatík.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
asi kazdy z nas si uz vyskusal,ako sa sprava auto na snehu!!!ci uz na menej frekventovanej ceste alebo niekde mimo...snad nikdo z nas nejazdi nad svoje moznosti...a dat za par teoretickych rad_aj ked urcite velmi prospesnych_3 000sk sa mi zda dost.hlavne pri dnesnych cenach PHM.to mam fakt na mesiac...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jasne ja myslim, ze ten pan se jemnuje Toman a nejen ze tu mototechnu vlastni, ale i je na stejnem miste dneskafisi píše:AKRI ak som spravne rozlustil tvoje bydlisko,je to zamberk.tam som za komancov chodil do mototechny,bol tam veduci,ktory bol v nejakej country kapele.ale na meno sa ma uz nepytaj,je to cca 20 rokov...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: