Taky se mi stalo, když jsem koupil Nubču, že měla pravý světlo v háji.
Svítilo při brzdách nebo světlech jen spodní část u obou....
Koupil jsem nové original Daewoo a přišlo mi takové, že svítí brzdy i světla kolem dokola.... Nojo, ale..... levá svítí jen dole a pravá dokola?
Každej rozumnej a línej čech si řekne tak vyndám tu dvouvláknovku nahoře a je klid.... Jenže ono to pak svítí zezdola do půlky a to levý pořád jen dole.....
A co je hezčí? když to svítí jen kdesi dole, nebo dokola.....
Tak jsem to vyřešil (sorry všem, co nevyznávají prasárny)takto:
Do levého světla jsem krásně nabudoval jestě jednu žárovku 21W, tu původní, co měla být mlhovka jsem přepojil tak, že to svítí na světla 1 vlákno a na brzdy 2. vlákno a mlhovku jsem udělal na tu přidanou....
Efekt: vypadá to moc hezky a ušetřil jsem 1500 za stejnou levou lampu.
(při mojí smůle by stejně přišla ta osvětlená jen dole...)
jiné zadní světlo?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
jiné zadní světlo?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim ale u Nubiry I (kombi) jsou v zadnich svetlech normalni bajonetove objimky a pri normalnim zapojeni sviti pri svetlech dolni cast ( ta i pri brzdach) pak blikace a pak mlhovky to je brano od spodu. Ze by svitilo jeste neco opravdu nevim.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Přesně jako Pavel to mám i já. Levá svítilna (původní) svítí jen dole a má trochu kouřový nádech plastu (blinkr, couvačka), pravá vyměněná po ťukanci je rozptylová a plast má čirý. Dobrý nápad s těmi žárovkami, mrknu na to, aby to alespoň zářilo stejně.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava