Dejwaci a hudební nástroje
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dejwaci a hudební nástroje
Kdo na co umí hrát?
Já začnu. V dětství mě táta natlačil do hudební školy na harmoniku. Na studiích jsem se dal na bicí (šedesátá léta - big-beat, rock), pak taneční orchestry (jazz, swing, pop, lido-demo). Teď už zase harmonika, ale už jen pro známé a na různých akcích (narozeniny, svatby, důchody apod.)
Já začnu. V dětství mě táta natlačil do hudební školy na harmoniku. Na studiích jsem se dal na bicí (šedesátá léta - big-beat, rock), pak taneční orchestry (jazz, swing, pop, lido-demo). Teď už zase harmonika, ale už jen pro známé a na různých akcích (narozeniny, svatby, důchody apod.)
- Reklama
Ja jsem hral 8 let na housle, takze bych klidne obcas mohl nekde zahrat na country bale Ale to uz je skoro 15 let, co jsem na ne nehral, takze asi nic Ale jednoduchou melodii bych jeste zvladnul, moje mati hrala na piano, segra taky a deda na housle a foukaci harmoniku, takze hudebni hluch docela mam. Asi diky tomu je mym snem mit nekdy music club, kam by chodili lidi kolem 30 let, resp. aby to nebyla dyza pro teenagery, ale proste klubik pro dospely lidi co vedi co chteji, ale to je jen sen, na to nikdy nebude vata, leda ze bych na reklame na tomto serveru vydelal maxibalik
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nehraju na nic ...
OT milosh: neni potreba balik ... ja mel pri praci 3 roky rock klubik a do pohody..kdybych vse co sem vydelal neprochlastal ani by to slo jeste ted,ale stejne uz jsem na to nemel .... cas
http://pro-past.zde.cz silena stranka sry.. ale bylo to na rychlo a pred x lety
OT milosh: neni potreba balik ... ja mel pri praci 3 roky rock klubik a do pohody..kdybych vse co sem vydelal neprochlastal ani by to slo jeste ted,ale stejne uz jsem na to nemel .... cas
http://pro-past.zde.cz silena stranka sry.. ale bylo to na rychlo a pred x lety
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, mojim nastrojom su husle, 8 rokov skoly a potom dohromady 8 rokov v kapele folklorneho suboru
A popri husliach som zvladal gombickovu harmoniku, violu, drevenu pistalu a drumblu (to je taky kus zeleza, co sa priklada na zuby a brnka sa na to. Na Slovensku a v Cechach asi kazdy pozna vcielku Maju. No a to, co sa ozyvalo, ked skakal lucny konik, u nas nazvany stryko Flip, v Cechach neviem, to je zvuk drumble ).
A popri husliach som zvladal gombickovu harmoniku, violu, drevenu pistalu a drumblu (to je taky kus zeleza, co sa priklada na zuby a brnka sa na to. Na Slovensku a v Cechach asi kazdy pozna vcielku Maju. No a to, co sa ozyvalo, ked skakal lucny konik, u nas nazvany stryko Flip, v Cechach neviem, to je zvuk drumble ).
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black