CZECH TEKK

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Cross

Příspěvek od Cross »

Recesisté avizují CzechDech 2005. :lol: :lol:
http://www.novinky.cz/kultura/62401-rec ... -2005.html

To bude asi vydarena akce. :lol: :lol: :lol: :lol:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

DREAM píše:ten pozemek byl radne pronajat za ucelem oslavy leta - sraz priznivcu elektronicke hudby pro zvane .. jediny koho nepozvali byli benga... a akci NEMUSIS ohlasovat pokud je na radne pronajatem pozemku nebo vlastnim ...

bykl jsem na 4 czechtek .. kolikrat si byl ty??

nikdy nebyl zadny problem .. od doby novy je to samozrejme sileneeee velky problem /komercionalizace , najezd vikendovych technariu a smazek z diskotek .../
no vidíš, akce "pro zvané". Už v tom je oblbování úřadů. Na 100% nedostal každej nějakou pozvánku nebo registraci tudíž tam vlezli nezvaný a jednalo se o veřejnou akci a tu musíš nahlásit !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

Obrázek
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Tompetr

Příspěvek od Tompetr »

Krtek píše:
DREAM píše:ono jde o to,ze na soukromem pozemku zadnou akci nahlasovat nemusim a ani ohlasovat a nema me ji kdo povolovat. Nejdriv by se chtelo podivat na zakony. Myslim,ze dnesni debata p. Pence a p. Bublana normalnimu cloveku ukazala,kde je pravda a jakymi demagogiemi se p. Bublan ohani na obranu sveho zakroku.
jsi vedle jak ta jedle. Pkud ti někdo pronajme pozemek, musí ti dát písemný svolení a s tim jdeš na příslušnej OÚ akci nahlásit, minimálně 5 dní před jejim konánim !
Proč teda neměli všechno zajištěný předem ? de byla jaká hygiena ? Umíš si představit že ti tam půjde tu louku "pohnojit" 5-10 tisíc lidí ??? Podle mně to bylo blbě zorganizovaný a policajtum při zásahu ujeli nervy. I když vydrželi klidný hodně louho.
... vedle podle mne není. A jako důkaz bych žekl jedinou větu. V případě že akce nebyla legální (když pominu, že důvod k zásahu se vždycky najde pokud ho někdo vyprovokuje) pak nevidím důvod proč se najednou chystá změna zákonů a dokonce sám Bublan mluví o " Techno zákoně" - paralela s "pendrekovým zákonem" se nabízí jako první. Legalizace policejních zásahů!!! A to přece není normální. Vracíme se tím zpět do totality. A je mi z toho na blití...
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Doporučuji k přečtení: http://www.anti-czechtek.ic.cz/index.html :x
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Tompetr

ach jo....

Příspěvek od Tompetr »

To Mareman:

Stejně jako na webu www.policejnistat.cz je tady spousta polopravd a zmanipulovaných "důkazů". Jediné co bych k tomu dnes dodal je to, že to byla trapná politická objednávka a jenom je najednou vidět jak všichni velmi dobře "znají naše zákony (a ty zahraniční ještě lépe)" ale nikdo není ochoten je dodržovat, neřkuli vymoci právo. Na obou stranách. ČR je stát pokrytců skleroticky vzpomínajících na staré zlaté časy.
Mareman

Re: ach jo....

Příspěvek od Mareman »

Tompetr píše:To Mareman:

Stejně jako na webu www.policejnistat.cz je tady spousta polopravd a zmanipulovaných "důkazů". Jediné co bych k tomu dnes dodal je to, že to byla trapná politická objednávka a jenom je najednou vidět jak všichni velmi dobře "znají naše zákony (a ty zahraniční ještě lépe)" ale nikdo není ochoten je dodržovat, neřkuli vymoci právo. Na obou stranách. ČR je stát pokrytců skleroticky vzpomínajících na staré zlaté časy.
Já o tuto akci nezajímal, bohužel mám k bezmozkům, kteří se těchto akcí účastí apatii. Nechci všechny házet do jednoho pytle a rozhodně nikoho urážet, ale většina těchto lidí nikdy nedělala, nikdy nic pořádně dělat nebudou a jediný co je baví je chlast a dělat bordel. A nejlépe potom ještě protestovat jak je to v tom našem státě na h..... Policajtům taky nefandím, i mezi nima jsou idioti, kteří kolikrát dělají dusno tam kde to není potřeba a neřeší to co by řešit měli, ale upřímně řečeno je to u nás orgán, kterej má zabezpečovat pořádek a pokud bych byl policajt, někdo po mě házel šutry a shazoval mi auto do příkopu, taky bych se nasral :evil:
Tompetr

Příspěvek od Tompetr »

[Já o tuto akci nezajímal, bohužel mám k bezmozkům, kteří se těchto akcí účastí apatii. Nechci všechny házet do jednoho pytle a rozhodně nikoho urážet, ale většina těchto lidí nikdy nedělala, nikdy nic pořádně dělat nebudou a jediný co je baví je chlast a dělat bordel. A nejlépe potom ještě protestovat jak je to v tom našem státě na h..... Policajtům taky nefandím, i mezi nima jsou idioti, kteří kolikrát dělají dusno tam kde to není potřeba a neřeší to co by řešit měli, ale upřímně řečeno je to u nás orgán, kterej má zabezpečovat pořádek a pokud bych byl policajt, někdo po mě házel šutry a shazoval mi auto do příkopu, taky bych se nasral :evil:[/quote]

Klidně se naser, ale na správné lidi a správným způsobem. Myslím, že policie má nějaké požadavky na psychiku a odolnost v krizových situacích, ne? Ale aby mířili bouchačkou na neozbrojeného tak to sorry, to je tochu moc.... A ještě k těm předsudkům: pokud sis nedělal průzkum tak bys neměl šířit bludy. Jezdí tam od nás z Ostravy hodně lidí a ti které znám pracují i za těch pár korun co se tu dá vydělat, když jsi mladý, po škole a bez praxe.......
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Za prvé jsem nepsal, že jsou takoví všichni, ale je přesvědčenej že těch rušivejch elementů je tam většina.......jinak by tato a jí podobný akce těžko mohly takto dopadat. Nevím co se stalo s nějakým mířením zbraní, ale pokud se jednalo jen o zastrašování a bylo to úměrný situaci, tak v tom nevidím nic extra nepřiměřenýho......po dobrým se jim to asi vysvětlit nedalo. Myslím, že debatu na toto téma ukončíme, zmocňuje se mě značná nas....nost na některý postoje a nerad bych tu rozpoutal něco nepříjemnýho.......... :evil:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

100% souhlas s Maremanem. Jsem zvědavej jak to dopadne. Armáda jim na příště slíbila že půjčí pozemek. Jenže podle mně budou ti bezmozci proti protože jim nejde o zábavu ale o provokování a zviditelňování se. Už se těšim na ty výmluvy že jim starý letiště nevyhovuje a kdesi cosi. Za rok si to tu můžem zopáknout ale doufam že v tý době to nebude o vodnim dělu ale o normálnim armádnim.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Krtek píše:100% souhlas s Maremanem. Jsem zvědavej jak to dopadne. Armáda jim na příště slíbila že půjčí pozemek. Jenže podle mně budou ti bezmozci proti protože jim nejde o zábavu ale o provokování a zviditelňování se. Už se těšim na ty výmluvy že jim starý letiště nevyhovuje a kdesi cosi. Za rok si to tu můžem zopáknout ale doufam že v tý době to nebude o vodnim dělu ale o normálnim armádnim.
Není co dodat .....
Tompetr

bezmozci

Příspěvek od Tompetr »

bez urážky:

Pro mne jsou bezmozci všichni, kteří si myslí, že násilí něco vyřeší. V diskuzi mi nešlo o technaře jako takové, ale o princip. Snaha o konflikt byla od počátku na obou stranách. Ale způsob boje, který zvolili naši vládní nevyvolení byl a je hodně diskutabilní.
Naposledy upravil(a) Tompetr dne stř srp 10, 2005 08:51, celkem upraveno 1 x.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jo a ještě drobnost pro ty co v tom viděj politiku: samozřejmě že za to může Paroubek. Ví to málo kdo ale už tsunami byl jeho počin. Chtěl demonstrovat svojí sílu před nástupem do funkce a kdo ví, jestli nemoh už za záplavy před léty u nás.
Nebudtě směšní, policie konečně dělá pořádek a holt některejm se to nelíbí. Pokud někdo dělá bordel, nezaslouží si ani aby ho ty zákony chránily, když je sám porušuje. Argumentuje tu každej civilizovanou zemí... zkuste si vlézt v americe na cizí pozemek bez povolení. Majitel má právo použít střelnou zbraň a je v právu. Škoda že to neplatí i u nás.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Tompetr píše: Klidně se naser, ale na správné lidi a správným způsobem. Myslím, že policie má nějaké požadavky na psychiku a odolnost v krizových situacích, ne? Ale aby mířili bouchačkou na neozbrojeného tak to sorry, to je tochu moc....
Ty si tam byl? Videl si, ze je neozbrojeny? Nemel nekde pod oblekem neco tvaru zbrane? Videl si co delal pred tim?
Mareman

Re: bezmozci

Příspěvek od Mareman »

Tompetr píše:bez urážky:

Pro mne jsou bezmozci všichni, kteří si myslí, že násilí něco vyřeší. V diskuzi mi nešlo o technaře jako takové, ale o princip. Snaha o konflikt byla od počátku na obou stranách. Ale způsob boje, který zvolili naši vládní nevyvolení byl a je hodně diskutabilní.
No super........a někdo kdo děsí lidi v okolní vesnici, háže kamení,ničí auta a dělá bordel není násilník........no ty seš fakt frajer :lol: Sice jsem říkal že už se nebudu vyjadřovat, ale na toto sem fakt musel, to se nedalo :twisted:

P.S. Nejsem si jistej jestli někdo kdo má v zájmech v profilu: Hudba, Hudba, Hudba může zaujmount jinej postoj, než se slepě zastávat "účastníku akce" ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“