Čipování - zvýšení výkonu, snížení spotřeby.
Moderátor: Blue Lanos
Akce ACH Ostrava
Jedete někdo na tu akci, kterou pořádají Chevy Ostrava? Viz: http://www.daewoo-ostrava.cz/sraz_2005.asp Bude tam údajně předvedení toho chiptuningu v praxi. Bylo by zajímavé si to osobně vyzkoušet, ale já budu zrovna mimo.
- Reklama
Pěkný den!]Rebro[ píše:Ja som zacal tankovat 95 V-power a motoru sa to zjavne paci. A ked ideme 4ks ludi a do kopca do prace, tak v miestach, gde malo auto problem, tak ide o poznanie lepsie. Uvidim co s tym spravi V-power Racing
Jezdil jsem na V-power už na třílitru co jsem měl před Kalosem.Myslím si,že je to znát!
Na Kalosovi jezdím téměř výhradně na V-power Jak píšeš je to poznat na takových krizovkách Ale jestli ušetřím nebo ne to by musely být náročné testy na stále stejné trati a tak.Ale když to zkoušeli na F-1 tak
kurňa to musí být znát
Jinak už mě trochu znáte tak když Vám řeknu,že než jsem ho začal používat tak jsem psal přímo na Schell a dokonce jsem se zůčastnil takového subjektivního testu!
Mě to taky líp jede když dostanu kus masa než škubánky
Ať nám jezdí a nezlobí
PS:Podívej se na srazy píše o tom Vojta
Pěkné čvrteční ráno!
Ještě dodatek.Ty srazy v Ostravě -Hulváky /Matys,Tico,Spark/ o nich píše
Vojta.
A teď ještě k benzinu.Něco podobného má i Benzina"Blue 99"
Ale ten jsem nezkoušel tak nemohu sloužit On totiž má Kalos psáno
91 oktanů a ta 99 Nevím jestli to počítač zmákne jde o předstih a tak.
Ono to určitě pojede ale jestli se to vyplatí to už bych silně pochyboval
Tak ať nám jezdí a nezlobí!
Ještě dodatek.Ty srazy v Ostravě -Hulváky /Matys,Tico,Spark/ o nich píše
Vojta.
A teď ještě k benzinu.Něco podobného má i Benzina"Blue 99"
Ale ten jsem nezkoušel tak nemohu sloužit On totiž má Kalos psáno
91 oktanů a ta 99 Nevím jestli to počítač zmákne jde o předstih a tak.
Ono to určitě pojede ale jestli se to vyplatí to už bych silně pochyboval
Tak ať nám jezdí a nezlobí!
Pred odchodom na dovolenku do ČR som stále tankoval iba N95 (výhradne Shell a Esso). Keď som vyrážal, tak som natankoval V-Power a rozdieľ je vcelku cítiť. Spotreba neviem, ale mám pocit, že sa tiež toršku znížila.
Inak 1948km opo okreskách, diaľniciach, ale aj mestá (Písek, Plzeň, Praha) a priemerná postreba je 6,4l. Myslím, vcelku slušné.
Mimochodom mám 1,4 8V.
Inak 1948km opo okreskách, diaľniciach, ale aj mestá (Písek, Plzeň, Praha) a priemerná postreba je 6,4l. Myslím, vcelku slušné.
Mimochodom mám 1,4 8V.
Jestli to zlepšení nebylo jenom psychického rázu Shell v-power se liší od standardní 95-ky pouze aditivy jinak má stejné OČ-95. Já jsem rozdíl nezaznamenal. A V-power racing neboli 98 jsem ještě nezkoušel. To už se mi zdá docela drahé......mipo píše:Pred odchodom na dovolenku do ČR som stále tankoval iba N95 (výhradne Shell a Esso). Keď som vyrážal, tak som natankoval V-Power a rozdieľ je vcelku cítiť. Spotreba neviem, ale mám pocit, že sa tiež toršku znížila.
Mimochodom mám 1,4 8V.
Naozaj sa mi zdá, že je to o trošku živšie, ale len malinko. No neviem...Tompetr píše:Jestli to zlepšení nebylo jenom psychického rázu Shell v-power se liší od standardní 95-ky pouze aditivy jinak má stejné OČ-95. Já jsem rozdíl nezaznamenal. A V-power racing neboli 98 jsem ještě nezkoušel. To už se mi zdá docela drahé......
V-Power Racing je naozaj už moc.
Už jsem ho párkrát chtěl natankovat, ale vždycky když jsem měl práznou nádrž tak nebyl Power racing v dosahu. Asi to moc lidí netankuje a tak to mají pouze na některých pumpách a u té mojí zrovna nemipo píše:Naozaj sa mi zdá, že je to o trošku živšie, ale len malinko. No neviem...
V-Power Racing je naozaj už moc.
Pokud si někdo necháte Kalose přečipovat, rozhodně to sem napište! Jsem docela zvědavý, jestli to má takový efekt, jako se píše na webu Daewoo-Ostrava http://www.daewoo-ostrava.cz/chiptuning.asp
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Mám čipovanýho Matýska, víc píšu v sekci Matiz.Mirek píše:Pokud si někdo necháte Kalose přečipovat, rozhodně to sem napište! Jsem docela zvědavý, jestli to má takový efekt, jako se píše na webu Daewoo-Ostrava http://www.daewoo-ostrava.cz/chiptuning.asp
Pěkný dobrý den Azůro ale jen 15 st.
Já bych do toho taky šel ale mám to do Ostravy pomalu 400km
I když internet beru tak mám rád živý hlas tak jsem tam i volal.
A jen tak jsem si hodil pár čísel.Cena instalace 9 300kč
Kalos 1,2--53 kw navýšení 62kw navýšení 16,9% což je zajímavý!
Spotřeba nyní 7/litrů úspora 8--18 % beru střed 12%
ceny 35/litr investice se vrátí po ujetí 31 633km
ceny 40/litr------------------------------- 27 678km
A tak to pokračuje! Jestli někdo namítne že cena 40 je nereálná,že jsem blázen! Blázen možná trochu jsem ale pamatuji ceny podstatně nižší
Tímto se přimlouvám k pořádání srazu v Ostravě !!! Myslím si že je to prodejce který se snaží dělat pro vozy značky co prodává nejvíc!A možná by bylo i přijatelné ubytování aby člověk nejel mraky kilometrů pakse jen pozdravil jen tak trochu si prohlíd vozy a zas rychle domů.
Jinak Vojto piš opravdu na to vážně myslím!
Ať nám jezdí a nezlobí,zatím bez čipu
Já bych do toho taky šel ale mám to do Ostravy pomalu 400km
I když internet beru tak mám rád živý hlas tak jsem tam i volal.
A jen tak jsem si hodil pár čísel.Cena instalace 9 300kč
Kalos 1,2--53 kw navýšení 62kw navýšení 16,9% což je zajímavý!
Spotřeba nyní 7/litrů úspora 8--18 % beru střed 12%
ceny 35/litr investice se vrátí po ujetí 31 633km
ceny 40/litr------------------------------- 27 678km
A tak to pokračuje! Jestli někdo namítne že cena 40 je nereálná,že jsem blázen! Blázen možná trochu jsem ale pamatuji ceny podstatně nižší
Tímto se přimlouvám k pořádání srazu v Ostravě !!! Myslím si že je to prodejce který se snaží dělat pro vozy značky co prodává nejvíc!A možná by bylo i přijatelné ubytování aby člověk nejel mraky kilometrů pakse jen pozdravil jen tak trochu si prohlíd vozy a zas rychle domů.
Jinak Vojto piš opravdu na to vážně myslím!
Ať nám jezdí a nezlobí,zatím bez čipu
Pěkný dobrý večer
Tak vážení nevím jak vy ale já měl už Vánoce
Nechal jsem si nachipovat Kolouška!
Použiji Akriho usloví jestli dovolí "Panebože za nic ti neděkuji všechno jsem si musel zaplatit sám!" Sice jsem jim říkal "Pámbů Vám to zaplať "
ale na to neslyšeli
Protože jsem sehnal v Praze na inzerát terasový schody tak jsem si řek že to spojím! Mají akci tak jsem si řek buď teď a nebo nikdy!
Musím vám to trochu popsat to víte nejsem pražák ale jinak mi Praha nevadí ale jezdit s vozíkem na něm pět terasových stupňů zkratka 400 kg
vozík 250 kg a do kufru jsem si dal do pytlů asi metrák písku aby se mnou vozík necvičil protože kopce dobrý 30 st. Pražáci mě možná opraví ale moc jsem se nesek/Nerudovka,Úvoz a ze Strahova dolů na Plzeňskou/
Takže Praha od Mělníka-Libeň-Holešovice na Letnou kolem Sparty.Nechtěl jsem přez Nerudovku /zákaz vjezdu/tak jsem si říkal vemu to na Pohořelec a jsem na Úvozu.CHyba lávky Úvoz je jednosměrka takže Loretánskou k Hradu u stráže doprava/fotili si mě tam i Japonci/ Schody jsem naložil a zas nahoru na Strahov a dolů na Plzeňskou a až k Aralu.
Provozovna Auto Kotlářka.Byl jsem objednaný na 11 hod. asi hoďku jsem čekal.Byl jsem hotov asi za dvacet min. A zpátky projet celym centrem.
Tančící dům kolem Mánesa,Národního divadla přez Štefanikův most doprava nábřežím potom kolem starých jatek na most Barikádníků a pryč!
Proč to popisuju?Protože jsem musel jet pomalu/kanály a díry/ a vozík seděl na doraz ale musím pochválit pražáky!Nebyli nervozní,netroubili naopak mi dali i párkrát přednost a pustili mě.
Jinak to stálo 7 890 kč.Mám teď z 53 kw na 62 kw a tvrdí,že bych měl jít o
0,6l dolů.Tak jsem zvědav.Ale to víte my mladý kluci před vojnou nevíme roupama co dělat Záruka na motor na pět let a po půl roce kontrola a kdyby prý cokoli bylo,že se mám ozvat!
Takže já mám po vánocích
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Ty schody jsou prakticky nový a za pětinu ceny jinak bych tam nejel oni je nasadili aneprošlo to kolaudací tak je vyndali že musí byt jako starý !
Tak vážení nevím jak vy ale já měl už Vánoce
Nechal jsem si nachipovat Kolouška!
Použiji Akriho usloví jestli dovolí "Panebože za nic ti neděkuji všechno jsem si musel zaplatit sám!" Sice jsem jim říkal "Pámbů Vám to zaplať "
ale na to neslyšeli
Protože jsem sehnal v Praze na inzerát terasový schody tak jsem si řek že to spojím! Mají akci tak jsem si řek buď teď a nebo nikdy!
Musím vám to trochu popsat to víte nejsem pražák ale jinak mi Praha nevadí ale jezdit s vozíkem na něm pět terasových stupňů zkratka 400 kg
vozík 250 kg a do kufru jsem si dal do pytlů asi metrák písku aby se mnou vozík necvičil protože kopce dobrý 30 st. Pražáci mě možná opraví ale moc jsem se nesek/Nerudovka,Úvoz a ze Strahova dolů na Plzeňskou/
Takže Praha od Mělníka-Libeň-Holešovice na Letnou kolem Sparty.Nechtěl jsem přez Nerudovku /zákaz vjezdu/tak jsem si říkal vemu to na Pohořelec a jsem na Úvozu.CHyba lávky Úvoz je jednosměrka takže Loretánskou k Hradu u stráže doprava/fotili si mě tam i Japonci/ Schody jsem naložil a zas nahoru na Strahov a dolů na Plzeňskou a až k Aralu.
Provozovna Auto Kotlářka.Byl jsem objednaný na 11 hod. asi hoďku jsem čekal.Byl jsem hotov asi za dvacet min. A zpátky projet celym centrem.
Tančící dům kolem Mánesa,Národního divadla přez Štefanikův most doprava nábřežím potom kolem starých jatek na most Barikádníků a pryč!
Proč to popisuju?Protože jsem musel jet pomalu/kanály a díry/ a vozík seděl na doraz ale musím pochválit pražáky!Nebyli nervozní,netroubili naopak mi dali i párkrát přednost a pustili mě.
Jinak to stálo 7 890 kč.Mám teď z 53 kw na 62 kw a tvrdí,že bych měl jít o
0,6l dolů.Tak jsem zvědav.Ale to víte my mladý kluci před vojnou nevíme roupama co dělat Záruka na motor na pět let a po půl roce kontrola a kdyby prý cokoli bylo,že se mám ozvat!
Takže já mám po vánocích
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Ty schody jsou prakticky nový a za pětinu ceny jinak bych tam nejel oni je nasadili aneprošlo to kolaudací tak je vyndali že musí byt jako starý !
No gratuluju k dobré koupi a k zvýšení výkonu Koluška. A moc rád čtu o tom jak se k tobě chovali Pražáci. Když čtu např. Novinky - diskuzi většina lidí se vyjadřuje o Pražácích jako o absolutních dementech, co na silnici nemají co dělat. Pravda provoz v Praze je hrozný, ale nutí všechny být neustále ve střehu, a ještě to musí trochu "odsejpat" jinak bychom tu ráno zaparkovali a pak se večer pro auta vrátili! Tvrdím, že pražáci nejsou tak hrozný řidiči, jak se o nich vypráví a dle mě jsou docela i ohleduplní, k řidičům a i k chodcům
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Taky jsem rád, že se do toho někdo pustil. Můžeš, prosím Tě upřesnit, jak je to s tou zárukou? Protože to mám v Brně, hned bych to taky zkusil, ale nevím jak se k tomu můj brněnský prodejce staví. Pořád všechno porovnávám s Feldou, co jsem měl předtím. 50 kW jsem si nechal upravit u Michla, kde mi to zvedli (prý) o 3 kW a myslím, že jsem to poznal ve spotřebě i v síle. Takže, kdyby to teď dělali už jen o 5 kW, tak to stojí za to. Díky