Co by jste vylepšili aneb "na co soudruzi z Koreje zapo

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
JuraS.
Kontaktovat uživatele:

Co by jste vylepšili aneb "na co soudruzi z Koreje zapo

Příspěvek od JuraS. »

Dnes ráno jsem přišel na to, že soudruzi z Koreje" mohli něco udělat lépe. Osobně mi při mé výšce cca 183 cm vadí u Nubiry Wagon CDX rv.1999 umístění popelníku a zapalovače vpředu. Do popelníku se musím natahovat a na umístění zapalovače nevidím. Tedy když si připálím tak jen tak po hmatu nedokážu rychle zastrčit žhavý zapalovač kam patří. Hmatem jedním prstem jsem musel hledat díru. To není zrovna bezpečné, že ?

Ještě přidám dotaz ke spotřebě. Dálnice, rovná, žádné moc velké stoupání. Nubira Wagon 2.0 i, se zapnutým tempomatem, rychlost 110 km, otáčky 3000, bez zapnuté klimy (tedy toho chlazení, klimatizace to tedy rozhodně není), zařazená 6ka. Kolik mi to asi tak žere ? Normálně po zahřátí mám v neutrálu otáčky 800.
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ja se pridam, muj problem spociva v tom ze mi pri rozjezdu a v zatackach piskaji predni kola ( jako kdyby se protacela?). Taky nevim proc ty Korejci udelali tak velky kombi, mne osobne by stacilo daleko mensi. Asi to prodam :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
JuraS.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

Mě velikost auta vyhovuje. Spíš bych pokáral Škodu Auto za to, že dělají auta 4x4. Po 3 letech používání takového stroje jsem už 2x málem skončil v příkopě jak jsem prudce vjel do zatáčky a zapoměl, že řídím obyčejné auto jen s náhonem vepředu. Už dopředu se děsím zimy.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

me taky velikost vyhovuje...dokonce me kufr ne az zas tak nic moc..hodil jsem tam svuj bigtower + lcd a + batoh a plno...:-))

jinak merim 193cm a souhlas s prvnim prispevkem ... nejvic me stve ze nejde dat sedacka niz ... jen sedak + dopredu + dozadu ,sklopeni..ale niz proste nejde dat..aspion nevim jak...ale to se me stava u hodne aut a pak nevidim v urcitych zatackach vubec pravou stranu..protoze vidim zpetny zrcatko...

to samy u tachometru jak jsem vysoky nevidim rychlost + otacky .. musim se malinko sehnout pod vrhni dil volantu
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Co me stve? Nektery materialy interieru a jejich vrzani, ale to je dano cenou :(.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Panove, panove. Nezbyva mi nez vam polozit otazku" tak proc jste si Nubiru kupovali ?"
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Brainman píše:Panove, panove. Nezbyva mi nez vam polozit otazku" tak proc jste si Nubiru kupovali ?"
Cenova dostupnost ;). Nikdy sem netvrdil, ze Nubira je to nejlepsi, co se da koupit. A zkusenost s tim, ze Daewoo dava za cenu, za kterou se prodava, rozumnou miru spolehlivosti a kvality.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Me na tom trosku vadi sirsi predni sloupky, ktery me obcas brani ve vyhledu. Jinak pohoda. Da se na to zvyknout, coz uz jsem samozrejme ucinil.
Cross

Příspěvek od Cross »

Anonymous píše:Me na tom trosku vadi sirsi predni sloupky, ktery me obcas brani ve vyhledu. Jinak pohoda. Da se na to zvyknout, coz uz jsem samozrejme ucinil.
To jsem byl já. :lol:
Nejak me to odhlasilo.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

PavelZ píše:
Brainman píše:Panove, panove. Nezbyva mi nez vam polozit otazku" tak proc jste si Nubiru kupovali ?"
Cenova dostupnost ;). Nikdy sem netvrdil, ze Nubira je to nejlepsi, co se da koupit. A zkusenost s tim, ze Daewoo dava za cenu, za kterou se prodava, rozumnou miru spolehlivosti a kvality.
Ta cena byla v mem pripade az jako druha, pro me je Daewoo neco jako srdecni zalezitost ( samozrejme s vseho s mirou).
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Problem »

Mě se taky stala Nubira, srdeční záležitostí když jsem málem u mé holky přimo před jejíma očima (spolujezdkyně) málem přejel její babičku 8) Ale naštestí dobrej konec :lol: uf.
Jinak bych tohle auto - značku nevyměnil ani za nic i když mám problémy s brzdami, s duněním v autě a spotřebou. Takže lidičky žádné strachy nejste na tom samy :!:

Úpravy: určo to sedadlo pro nás vyšší řidiče, kvalitnější stahování el. oken, takový ten ochranný pásek kolem auta a český manuálek na případné opravy.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

v cem je problem z el. stahovanim oken?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

DREAM píše:v cem je problem z el. stahovanim oken?
Stalo se mi že když jsem vezl plný auto a venku pršelo tak jsem stáhl okýnko u spolujezdce a už mi pak nechtělo nahoru.Musel jsem mu pomc aby nenapršelo dovnitř. Potom když vše uschlo, tak ot jde ale dovně a pomalu, navíc se mi i divně zavírá, je tam jaksi blbě usazený nevím co stím, zkoušel jsme oddělat plastr ale našel jsem jen jeden šroubek ...
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

Tak lidičky další vylepšení nevím jestli je to normální ale už mě jde zamykat a odemykat zadní kufr u auta. Stačilo jen rozebrat zámek a přibrousit ty plíšky pak namazat a už to jde pzase i klíčem :lol:
Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“