Co by jste vylepšili aneb "na co soudruzi z Koreje zapo
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Co by jste vylepšili aneb "na co soudruzi z Koreje zapo
Dnes ráno jsem přišel na to, že soudruzi z Koreje" mohli něco udělat lépe. Osobně mi při mé výšce cca 183 cm vadí u Nubiry Wagon CDX rv.1999 umístění popelníku a zapalovače vpředu. Do popelníku se musím natahovat a na umístění zapalovače nevidím. Tedy když si připálím tak jen tak po hmatu nedokážu rychle zastrčit žhavý zapalovač kam patří. Hmatem jedním prstem jsem musel hledat díru. To není zrovna bezpečné, že ?
Ještě přidám dotaz ke spotřebě. Dálnice, rovná, žádné moc velké stoupání. Nubira Wagon 2.0 i, se zapnutým tempomatem, rychlost 110 km, otáčky 3000, bez zapnuté klimy (tedy toho chlazení, klimatizace to tedy rozhodně není), zařazená 6ka. Kolik mi to asi tak žere ? Normálně po zahřátí mám v neutrálu otáčky 800.
Ještě přidám dotaz ke spotřebě. Dálnice, rovná, žádné moc velké stoupání. Nubira Wagon 2.0 i, se zapnutým tempomatem, rychlost 110 km, otáčky 3000, bez zapnuté klimy (tedy toho chlazení, klimatizace to tedy rozhodně není), zařazená 6ka. Kolik mi to asi tak žere ? Normálně po zahřátí mám v neutrálu otáčky 800.
- Reklama
me taky velikost vyhovuje...dokonce me kufr ne az zas tak nic moc..hodil jsem tam svuj bigtower + lcd a + batoh a plno...)
jinak merim 193cm a souhlas s prvnim prispevkem ... nejvic me stve ze nejde dat sedacka niz ... jen sedak + dopredu + dozadu ,sklopeni..ale niz proste nejde dat..aspion nevim jak...ale to se me stava u hodne aut a pak nevidim v urcitych zatackach vubec pravou stranu..protoze vidim zpetny zrcatko...
to samy u tachometru jak jsem vysoky nevidim rychlost + otacky .. musim se malinko sehnout pod vrhni dil volantu
jinak merim 193cm a souhlas s prvnim prispevkem ... nejvic me stve ze nejde dat sedacka niz ... jen sedak + dopredu + dozadu ,sklopeni..ale niz proste nejde dat..aspion nevim jak...ale to se me stava u hodne aut a pak nevidim v urcitych zatackach vubec pravou stranu..protoze vidim zpetny zrcatko...
to samy u tachometru jak jsem vysoky nevidim rychlost + otacky .. musim se malinko sehnout pod vrhni dil volantu
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ta cena byla v mem pripade az jako druha, pro me je Daewoo neco jako srdecni zalezitost ( samozrejme s vseho s mirou).PavelZ píše:Cenova dostupnost . Nikdy sem netvrdil, ze Nubira je to nejlepsi, co se da koupit. A zkusenost s tim, ze Daewoo dava za cenu, za kterou se prodava, rozumnou miru spolehlivosti a kvality.Brainman píše:Panove, panove. Nezbyva mi nez vam polozit otazku" tak proc jste si Nubiru kupovali ?"
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky stala Nubira, srdeční záležitostí když jsem málem u mé holky přimo před jejíma očima (spolujezdkyně) málem přejel její babičku Ale naštestí dobrej konec uf.
Jinak bych tohle auto - značku nevyměnil ani za nic i když mám problémy s brzdami, s duněním v autě a spotřebou. Takže lidičky žádné strachy nejste na tom samy
Úpravy: určo to sedadlo pro nás vyšší řidiče, kvalitnější stahování el. oken, takový ten ochranný pásek kolem auta a český manuálek na případné opravy.
Jinak bych tohle auto - značku nevyměnil ani za nic i když mám problémy s brzdami, s duněním v autě a spotřebou. Takže lidičky žádné strachy nejste na tom samy
Úpravy: určo to sedadlo pro nás vyšší řidiče, kvalitnější stahování el. oken, takový ten ochranný pásek kolem auta a český manuálek na případné opravy.
v cem je problem z el. stahovanim oken?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se mi že když jsem vezl plný auto a venku pršelo tak jsem stáhl okýnko u spolujezdce a už mi pak nechtělo nahoru.Musel jsem mu pomc aby nenapršelo dovnitř. Potom když vše uschlo, tak ot jde ale dovně a pomalu, navíc se mi i divně zavírá, je tam jaksi blbě usazený nevím co stím, zkoušel jsme oddělat plastr ale našel jsem jen jeden šroubek ...DREAM píše:v cem je problem z el. stahovanim oken?
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidičky další vylepšení nevím jestli je to normální ale už mě jde zamykat a odemykat zadní kufr u auta. Stačilo jen rozebrat zámek a přibrousit ty plíšky pak namazat a už to jde pzase i klíčem
Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz