Stírací lišty - kterým dáváte přednost
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Stírací lišty - kterým dáváte přednost
Prodává se mnoho typů stíracích lišt. Klasické černé s jednou lištou z normální gumy, tentýž tvar ale z grafitovou příměsí, z glasické gumy s několik stíracími lištami, tytéž ale z grafitovou příměsí. Existují stěrače s dvěmi stítacími lištami-vlastně dvojstěrač. A to neznám všechny barevné nebo tuningové varianty. Kterým dáváte přednost vy ? Nebo používáte přídavné přitlačovací plošky ? Nemám příliš jasno, proto tento dotaz. Octavia umožňovala použití speciálního typu stěrače a tak nebylo nad čím uvažovat.
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Tzv. "Tuningové stěrarače" akorád pěkně vypadají a stírají tak cca měsíc a pak je můžeš hodit do koše Já jsem pro kvalitku již zmiňované Bosch a osobně používám Valeo Silencio Xtrm.. Jsou opravdu moooc super,tyto stěrače se přece nenadarmo dávají na auta jako BMW,Audi a Superby
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
plná výbava, ale bez klimy.. co to znamená ?
U oktávie by plná výbava byla : střešní okno, interiér v kůži, climatronic, tónovaná okna, nastavitelné sedačky řidiče i spolujezdce, multifunkční volant, schránka v sedadle řidiče, audio s 8 mi repro, dělící mříž nebo síť pro combi, hagusy, ........ a ještě nějaké vychytávky.....
U oktávie by plná výbava byla : střešní okno, interiér v kůži, climatronic, tónovaná okna, nastavitelné sedačky řidiče i spolujezdce, multifunkční volant, schránka v sedadle řidiče, audio s 8 mi repro, dělící mříž nebo síť pro combi, hagusy, ........ a ještě nějaké vychytávky.....
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
V cechach se prodavaly Nubiry CDX ( co mam ja, je asi nejspis max vybava) ( 2x airbag, stav. volant, klima, 4x el. okna, ABS, zadni kotoucove brzdy, Al. kola, imobilizer, dalkove ovladani, vyskove stavitelna sedadla, bederni nastavovani, drzak napoju a nic vic me nenapada)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
a na zadek...mam ho totiz tak napul..setira jen horejsek...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
klasiku z Hypernovy komplet stěrače za 65 kč 2x do roka.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Podla mna su bosh priserne predrazene. Ja som si kupil championky, ktore su sice trochu vyssie a nie su celokovove, ale podla mna je prave to vyhoda. V zime tak lahko nezamrznu a nehrdzaveju. Na skodovke sa mi osvedcili.
Suhlasim s tymi, co tvrdia ze stierace z obchodaku su nanic.
Len neviem z espera dat dolu povodne .
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Predrazene oproti cemu? A celokovove jsou TwinBlade ta normalni trida je plastokovova. A jeste mi nikdy nezrezli. Imho ty kovove Bosche stiraji i pri 150 kdezto ty plastove odpadnou ve 120ppp píše:Podla mna su bosh priserne predrazene. Ja som si kupil championky, ktore su sice trochu vyssie a nie su celokovove, ale podla mna je prave to vyhoda. V zime tak lahko nezamrznu a nehrdzaveju. Na skodovke sa mi osvedcili.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG