Jak jsem servisoval v Riu /6.8.2005/ :-))--UPDATE - FOTO !!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem servisoval v Riu /6.8.2005/ :-))--UPDATE - FOTO !!!
Tak si prestavte, ze uz nejezdim servisovat jen do Prahy, ale Praha jezdi servisovat do Ria
V sobotu u me byl Palikx a menil mi volant, zkousel mi funkcnost EGR, menil mi krokovy motorek, pak ho zase menil za puvodni, ponevadz muj polskej je nejakej divnej
Zjistil mi, ze mi EGR negunguje jako kazdymu a moje problemy s otackama jsou zpusobeny uplne stejnym problemem jako u pana Krtičky, a to kabelazi, pohnul mi s tím a vse se vratilo do normalu, takze asi i u me bude treba vymenit celou kabelaz, uvidime co to bude delat ted, ale zatim se nic nedeje a vse je tak jak ma byt
Sjel mi zavady pres Daewoo scanner , dopadlo to dobre
Mimo jine jsme navstivili i zriceninu hradu Litice a tam si zastrileli z luku, musim konstatovat, ze vsichni okolo, vcetne nas dvou to prezili cemuz se sam divim Foto dodano!:o)
Tak doufam, ze se tu klukovi taky trochu libilo, ale kdyz se vratil ziv a zdrav, tak asi jo
Foto -- Na hrade:-))
Prehrada -- Pastviny
Demontaz+montaz volantu
V sobotu u me byl Palikx a menil mi volant, zkousel mi funkcnost EGR, menil mi krokovy motorek, pak ho zase menil za puvodni, ponevadz muj polskej je nejakej divnej
Zjistil mi, ze mi EGR negunguje jako kazdymu a moje problemy s otackama jsou zpusobeny uplne stejnym problemem jako u pana Krtičky, a to kabelazi, pohnul mi s tím a vse se vratilo do normalu, takze asi i u me bude treba vymenit celou kabelaz, uvidime co to bude delat ted, ale zatim se nic nedeje a vse je tak jak ma byt
Sjel mi zavady pres Daewoo scanner , dopadlo to dobre
Mimo jine jsme navstivili i zriceninu hradu Litice a tam si zastrileli z luku, musim konstatovat, ze vsichni okolo, vcetne nas dvou to prezili cemuz se sam divim Foto dodano!:o)
Tak doufam, ze se tu klukovi taky trochu libilo, ale kdyz se vratil ziv a zdrav, tak asi jo
Foto -- Na hrade:-))
Prehrada -- Pastviny
Demontaz+montaz volantu
Naposledy upravil(a) Akri dne pon srp 08, 2005 23:48, celkem upraveno 4 x.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Re: Jak jsem servisoval v Riu /6.8.2005/ :-))
Sakra, Palikx měl jedinečnou šanci tě skoro legálně zastřelit a nevyužil toho............to si s ním vyřídímAkri píše:Tak si prestavte, ze uz nejezdim servisovat jen do Prahy, ale Praha jezdi servisovat do Ria
V sobotu u me byl Palikx a menil mi volant / foto dodam, snad dnes vecer, maximalne zitra /
mimo jine jsme navstivili i zriceninu hradu Litice a tam si zastrileli z luku, musim konstatovat, ze vsichni okolo, vcetne nas dvou to prezili cemuz se sam divim Foto taky dodame
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak jsem servisoval v Riu /6.8.2005/ :-))
Prezit prezili ale kolko je zranenych to sa tu nepiseAkri píše:Tak si prestavte, ze uz nejezdim servisovat jen do Prahy, ale Praha jezdi servisovat do Ria
V sobotu u me byl Palikx a menil mi volant / foto dodam, snad dnes vecer, maximalne zitra /
mimo jine jsme navstivili i zriceninu hradu Litice a tam si zastrileli z luku, musim konstatovat, ze vsichni okolo, vcetne nas dvou to prezili cemuz se sam divim Foto taky dodame
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To nebylo kamenne, ale nejaka umela a opravdu to bylo prvni, do ceho jsme chteli strilet, vedle tercu bylo i lesni zvirectvo z tehoz materialu, ale bylo podstatne mensi nez ten terc, tak si ani jeden z nas netroufl na to vystrelitfireman píše:inak fotos pekne len som cakal kto trafi tu kamennu sovu ci co to tam sedi
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
to som si mohol myslet ale kde je foto terca zo zasahmi???Akri píše:To nebylo kamenne, ale nejaka umela a opravdu to bylo prvni, do ceho jsme chteli strilet, vedle tercu bylo i lesni zvirectvo z tehoz materialu, ale bylo podstatne mensi nez ten terc, tak si ani jeden z nas netroufl na to vystrelitfireman píše:inak fotos pekne len som cakal kto trafi tu kamennu sovu ci co to tam sedi
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Musim se priznat, ze to zdokumentovane neni, ale opravdu oba dva jsme meli vsechny sipy v terci, ne uprostred, ale zasah tam byl, Palikx mel jednu hodne blizko stredu!!! Ale to bylo dano tim, ze jsem strilel prvni a on to okoukal a pak uz mu to slofireman píše:to som si mohol myslet ale kde je foto terca zo zasahmi???Akri píše:To nebylo kamenne, ale nejaka umela a opravdu to bylo prvni, do ceho jsme chteli strilet, vedle tercu bylo i lesni zvirectvo z tehoz materialu, ale bylo podstatne mensi nez ten terc, tak si ani jeden z nas netroufl na to vystrelitfireman píše:inak fotos pekne len som cakal kto trafi tu kamennu sovu ci co to tam sedi
AKRI - (byl) Muž z Ria !
tak to je opravdu nadhera.moc jsem se pobavil.no jo byla sranda.ale je pravda že sme meli i obecenstvo a to se taky docela bavilo.a akri opravdu tam u vas je nadherne.zase nekdy prijedu.a k te kabelaži stoji pouhých 8000
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil