SK Slavia Praha + Chevrolet

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Akri
Kontaktovat uživatele:

SK Slavia Praha + Chevrolet

Příspěvek od Akri »

No stacil jsem si vsimnout, ze letosni fotbalovou sezonu zacal sponzorovat Chevrolet , SK slavii Praha, z cehoz mam velkou radost jako dlouholety fanda.
Nicmene prachmizernej vykon v prvnim kole me doslova nas*al :roll: :roll:
Leska VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :evil: :evil:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

no myslim, ze liga mistru opet nee :roll:
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Cross

Příspěvek od Cross »

Je to tezky. Slavia nema stadion, poradne tam nechodi lidi a navic ty posily nejsou zadna bomba. I kdyz po tech financnich problemech a arbitrazi z Kolouskem se docela divim, ze ziskali aspon tech osm no name "posil".
Bohuzel na LM to fakt asi stacit nebude, i kdyz bych jim ten postup pral. :cry:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ano, s Ligou Mistru ani nepocitam, i kdyby se podarilo postoupit, byla by to jen ostuda, ja nerikam, ze ti mladi hraci co prisli nejsou kvalitni, ale tam nezustal nikdo zkusenej, krom 2-3 hracu, coz je malo. Je dobre mit mladej mancaft, ale musi ho podporovat zkuseni harcovnici a ti bohuzel chybi ...sakra..:cry: :cry:
Ja tam taky jezdil, ne samozrejme na kazdej zapas, ale pomerne casto, na tu dalku co to mam ale to bylo jeste do edenu :cry: ted by mi bylo s odpustenim tech penez i lito :roll: :cry:
Cross

Příspěvek od Cross »

Jeste ke vsemu, kdyz nevis, co se opravdu odehralo na hristi a co se odehralo v zakulisi...... :cry: :cry:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Cross píše:Jeste ke vsemu, kdyz nevis, co se opravdu odehralo na hristi a co se odehralo v zakulisi...... :cry: :cry:
No tak o tom uz ani nechci vedet, pac me to tak vzalo :cry: Ja na fotbal chodil tak rad a nikdy mi nevadilo kdyz se prohralo, ne ze bych z toho mel radost, ale tak priste se zase zadari, jednou se vyhraje, jednou prohraje, tak to chodi, ale po tom vsem me ta radost z toho fotbalu uplne presla :roll:
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

no tak opet jen UEFA :roll: :roll: :roll: . ale ani se neni cemu divit, stim vykonem co predvedli :(
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Anderlecht poražen alespoň v šatně! Podle zpráv jim někdo vykradl během zápsau šatnu. To je zase ostuda! A fotbalově skoro taky. Ti mladí kluci nejsou špatný, ale chybí zkušenost v záloze a útoku. A bez útoku se nedá vyhrávat. Uvidíme, co udělají v poháru UEFA.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No hruza, jak nahristi, tak v satne :roll: ja uz bych do Prahy na fotbal nejel :roll: :roll:
Cross

Příspěvek od Cross »

Akri píše: ja uz bych do Prahy na fotbal nejel :roll: :roll:
Premyslim, ze koupim listky do Prahy na Arsenal. Tam bych nerad chybel. 8)
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

jezdim na fotbal pravidelne ,ale to co predvedla slavia (fanousci + poradatele) to je ostuda nejen fotbalu ... ,uz se tesim na normalni zapasy jak reprezentace tak sparty v lize mistru ...

slavia je opravdu v pr.... leska by mel odejit,ale me je to vlastne jedno. nikdy jsem ji nemel rad

ad chevrolet: zdalo se me dokonce,ze kolem stadionu stali sparky,ale nevim jestli jsem nebyl hodne
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To ja ji rad mam odjakziva, proto me to tak mrzi :cry: :cry:
Richard

Příspěvek od Richard »

Včera jsem chvilku koukal na Slavii s Olomoucem (bohužel 3:4) a mám jako fanda Slavie ze současných výkonů smíšené pocity. Je fakt, že včera dostala 2 goly ze zámezí a jeden z nich po přistrčení rukou! Ale dle mě by neměli vůbec povolit tak slabému soupeři jako včera byl Olomouc dát 4 branky. Prostě mě schází u všech našich hráčů takové to nasazení, chuť být u míče dřív než ten druhý........... :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Richard

Příspěvek od Richard »

Včera jsem chvilku koukal na Slavii s Olomoucem (bohužel 3:4) a mám jako fanda Slavie ze současných výkonů smíšené pocity. Je fakt, že včera dostala 2 goly ze zámezí a jeden z nich po přistrčení rukou! Ale dle mě by neměli vůbec povolit tak slabému soupeři jako včera byl Olomouc dát 4 branky. Prostě mě schází u všech našich hráčů takové to nasazení, chuť být u míče dřív než ten druhý........... :roll: :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Zlatej Eden, tam jeste nehrali tak tragicky jako ted na Strahove :roll:
Zlata stara tribuna :roll:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“