staci ze na ICQ mam Rebra Teba bych uz nezvladolAkri píše:Podivejte na Maremana, ten je vsude
ja zapnu komp on je na ICQ, odjede na dovolenou a uz ho mam na ICQ, ja uz se bojim otevrit lednicku
Dovolenka - eMKaSK, Blue Lanos, Edizon,Mareman
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt, Rebro je nezmar, ale ja jsem zkazafireman píše:staci ze na ICQ mam Rebra Teba bych uz nezvladolAkri píše:Podivejte na Maremana, ten je vsude
ja zapnu komp on je na ICQ, odjede na dovolenou a uz ho mam na ICQ, ja uz se bojim otevrit lednicku
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
takze nanjovsie info. Zijem hrioby som prezil v pohode .
dnes sne boli tu: http://www.ssj.sk/slovak/oarj/show.htm
bolo tam pekne, len skoda ze tu uz treti den leje ako s krhle. v robote sme si na papier pisali den po dni ake tury pojdeme a presli sme iba tri tury a mali sme neplanovanu prehliadku jaskyne, jeden den sme boli na Dedinkach pomutit vodu v priehrade na vodnom bycikli (ja som bol kapitan aj kormidelnik, blue a edizon ma vyvazovali na druhej strane vodneho kola ). a navecer jsme si dali s maremanem piiiiivo . zajtra este nevieme co bude, mozno nas v noci nieco napadne
dnes sne boli tu: http://www.ssj.sk/slovak/oarj/show.htm
bolo tam pekne, len skoda ze tu uz treti den leje ako s krhle. v robote sme si na papier pisali den po dni ake tury pojdeme a presli sme iba tri tury a mali sme neplanovanu prehliadku jaskyne, jeden den sme boli na Dedinkach pomutit vodu v priehrade na vodnom bycikli (ja som bol kapitan aj kormidelnik, blue a edizon ma vyvazovali na druhej strane vodneho kola ). a navecer jsme si dali s maremanem piiiiivo . zajtra este nevieme co bude, mozno nas v noci nieco napadne
Kde že jsme to byli? Já nevím, já byl ožralejedizon píše:emkask uz nenapise pac sa prezral hribov
Moj lanos uz prezil krupy v Slovenskom Raji dufam, ze bez zranenenia.
Vcera sme boli s maremanom a jeho mladou na piiivo teda len emkas,ja a mareman. Blua a mlada mali kofolu
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
My ICQ number is 242016881Mareman píše:Jaký že máš ICQ číslo?fireman píše:staci ze na ICQ mam Rebra Teba bych uz nezvladolAkri píše:Podivejte na Maremana, ten je vsude
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny