Chcem vediet ake su tam predne sedadla.Dufam ze RECARO Chcem sportove ale aj nastavitelneJRD .. píše:Noo ..kontak zrovna nemaam....
ale je to Danubius ..
ci Auto-Danubius...
..co z tej ASTRY potrebujesh ..??
Zadne Kotucove...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Oldo, originalni brzdi bidne... mel jsi moznost porovnat brzdy na Nexii s jinym autem?Olda píše:Já si nestěžuju... je to origo mdel 97 a brzdí ok je to asi dost otázka použití kvalitního obložení a stavu kotoučů, ne?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Ivane ale mě opravdu stačí mírně sešlápnout brzdu a to auto brzdí, je to asi otázka kombinace kotoučů a obložení, ty mé chlazené v kombinaci se španěláckym obložením jehož název si nepamatuju, fungují překvapivě dobře..., každopádně spíš jsem neměl možnost se projet v nexii která nebrzdí...Ivan píše:Oldo, originalni brzdi bidne... mel jsi moznost porovnat brzdy na Nexii s jinym autem?Olda píše:Já si nestěžuju... je to origo mdel 97 a brzdí ok je to asi dost otázka použití kvalitního obložení a stavu kotoučů, ne?
Stručně řečeno tak brzdy jsou jedna z mála věcí které mě trápí
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
zadne brzdy
KASO ten oltcit nemusis kupovat,oni tí co ho maju,ti este radi zaplatia,aby si si ho zobral!!!nech ziju rumunske V-čka!!!
originalne brzdy brzdia relativne dobre pokial su nove. Potom sa to zacne zadierat a je to v p*r*d*e*l*i. Pokruti to kotuce, znici platnicky a tak...
Jednu dobu ked som stal na krizovatke v kopci, tak som nemusel stat na brzde. Auto totiz stale pribrzdovalo aj ked som nechcel. A precistovanie v servise vydrzalo 3 mesiace a potom zacalo zase samovolne pribrzdovat. GM brzdy nikdy viac!!!
Jednu dobu ked som stal na krizovatke v kopci, tak som nemusel stat na brzde. Auto totiz stale pribrzdovalo aj ked som nechcel. A precistovanie v servise vydrzalo 3 mesiace a potom zacalo zase samovolne pribrzdovat. GM brzdy nikdy viac!!!
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Nemas foto GM brzdRadmont píše:originalne brzdy brzdia relativne dobre pokial su nove. Potom sa to zacne zadierat a je to v p*r*d*e*l*i. Pokruti to kotuce, znici platnicky a tak...
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
- ]Rebro[
Toto su tie GM alebo LUCAS http://62.168.117.198/fotoalbumy/n/e/ne ... 3b8b33.jpg
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory