problém s kolesom
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
problém s kolesom
Ahojte, zajtra mám ísť na dlhšiu cestu a ako sa to stáva, ráno mi začalo hučať koleso. Pri pravotočivej zákrute mi tam čosi klepe alebo trasie... Neviete mi niekto poradiť, čo to môže byť? Myslím, že by mohlo ísť o náboj v kolese...alebo homokinetický kĺb...Čím je rýchlosť vyššia, tým to viac hukoce. Ďakujem
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den!
Na dálku se blbě radí.Ale jestli je to monotoní/stálý/ tak je to ložisko.Jak píšeš v pravotočiví hučí víc tak pochopiteně pravé přední.Když to klepe nebo něco podobnýho tak potom čep nebo kloub. Známej co dělá auta tak říká"Zašprajcovaná vazelína"! Můžu tě uklidnit jestli je to ložisko,
tak s chrupajícím ložiskem jsem najel ještě asi 4000km.
Teď si ještě řekni:Vždyť je to jen ložisko ještě,že to není něco horšího! Pak napiš co to bylo.
Na dálku se blbě radí.Ale jestli je to monotoní/stálý/ tak je to ložisko.Jak píšeš v pravotočiví hučí víc tak pochopiteně pravé přední.Když to klepe nebo něco podobnýho tak potom čep nebo kloub. Známej co dělá auta tak říká"Zašprajcovaná vazelína"! Můžu tě uklidnit jestli je to ložisko,
tak s chrupajícím ložiskem jsem najel ještě asi 4000km.
Teď si ještě řekni:Vždyť je to jen ložisko ještě,že to není něco horšího! Pak napiš co to bylo.
me to ted taky zacalo delat, ale jen kdyz zatacim doprava, na druhou stranu ne, tak ted taky zjistuju, kde je problem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Levý přednímilosh píše:me to ted taky zacalo delat, ale jen kdyz zatacim doprava, na druhou stranu ne, tak ted taky zjistuju, kde je problem
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán