Roletka na wagona?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
mám jednu doma... je to mříž za zadní sedáky, úplně nová, jen jsem jí tam jednou zkusil. Mám také psa, ale málem mě sežral, když jsem mu znemožnil průlez..... Ne, jestli máš zájem, tak se domluvíme, mám to i v krabici, tak klidně i poštou.....DREAM píše:a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
S tou rakví máš pravdu, hagusy jsou hodně dozadu a chce to rakev posunout hodně dopředu ale i tak se musím do kufru ohýbat
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ajaj a ted nevim kdo to je...)) no mel bych zajem je nejak lhce nandavaci a sundavaci? zase jezdit s ni porad bych mozna nechtel...nebo spis hodilo by se ji mit moznost za chvili sundat ... tak icq mas,sz taky ... tak smele do toho mam zajemAnonymous píše:mám jednu doma... je to mříž za zadní sedáky, úplně nová, jen jsem jí tam jednou zkusil. Mám také psa, ale málem mě sežral, když jsem mu znemožnil průlez..... Ne, jestli máš zájem, tak se domluvíme, mám to i v krabici, tak klidně i poštou.....DREAM píše:a nevite,kde bych sehnal sitku nebo rovnou mriz (vyndavaci) mezi kufrem kombiku a zadnimy sedadly?? vozim tam psa tak aby "neobtezoval" pripadne lidi vzadu..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak