Roletka na wagona?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Roletka na wagona?
Ahoj,
dá se ještě na vrakáči sehnat roletka kufru nebo dopadnu jako na třech vrakáčích u nás v KV kraji? Mě se snad zdá, že má každý majitel 2 pro případ, že by jednu ztratil nebo co.... no a já ji nemám, takže se vše vysvětluje.....
najde se někdo s dobrou nabídkou?
benes.pavel1@centrum.cz
díky
dá se ještě na vrakáči sehnat roletka kufru nebo dopadnu jako na třech vrakáčích u nás v KV kraji? Mě se snad zdá, že má každý majitel 2 pro případ, že by jednu ztratil nebo co.... no a já ji nemám, takže se vše vysvětluje.....
benes.pavel1@centrum.cz
díky
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
Re: Roletka na wagona?
Po tomhle tvém vysvětlení je ti jasné, že roletka je tzv. úzký profil uklidním tě mám jen jednu, takže jedna musí být někde volná bohužel ti nemůžu poradit nic jiného, než hledat na vrakovištích možná zkus na Kladně tam je na Korejce vrakáč, nebo i v okolních státech prostě využít dovolenou aktivně projdi i forum a najdi si tam ostatní vrakáče na DaewooPavel Beneš píše:Ahoj,
benes.pavel1@centrum.cz
díky
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
To budou ti padouši anonymní, furt tu brousí.........Brainman píše:Ted podruhe, a uz se tam ani nezobrazi
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Tak zpět k tématu a zase mimo něj : Nejen roletky jsou nedostatkový , ale i spojler nad pátý dveře na kombíka se nevyskytuje! Dnes jsem cestou do práce jeden viděl na Nubi - kombíku a je to super ! to musím mít , jó a roletku měl jen jednu
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele: