Při koupi Nubiry jsem neměl ve vozidle ani rádio ani anténí prut. Nehledal jsem kde koupit originál ale prostě při koupi autorádia jsem si tam nechal dát jakýsi levný anténí prut. Autorádio je Lenco, funkcemi nadupané, ošoupané, asi čórka. Zvuk z mp3 je bomba. Repro v Nubiře mi připadá kvalitnější než to co jsem měl v Octávii. Rádio ale nechce držet frekvenci. Jaky by byla anténa nekvalitní. Potřebuje Nubira rv.1999 nějakou speciální anténu ? V Octávii byla anténa vybavena zesilovačem.
Nubira nepotrebuje ziadnu specialnu antenu. Je to auto ako kazde ine, chyba bude bud v radiu alebo niekde medzi radiom a antenou. Moje autoradio chyta stanice o ktorych som na vezi ani nesnival.
Na anténe ale záleží. Napr matiz mi chytá bratislavské stanice do oveľa kratšej vzdialenosti,než nexia.A to tam má rádio,ktoré bolo povodne v nej a v pripojení nie je žiaden problém, takže mi vychádza jedine rozdiel v anténach.
Hodne urobi radio. Mal som v oltcite SENCOR a potom GRUNDIG. A ten grundig chytal stanice ako besny na povodnej antene. Potom islo radio do Berlinga a tam sa tiez zlepsil prijem stanic oproti SONY co tam bolo
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
ta anténa co jsem měl na Octávii vypadala skoro stejně jako ta originální na Nubiru (koukněte se na jakoukoliv Octavii pro srovnání). Stojí v prodejně okolo 800,- prý má v sobě zesilovač a je drátem od rádia krmená proudem. Prý by to s normální anténou skoro vůbec nehrálo. Díval jsem se na netovský obchod s dílama pro Nubiru a tam originální anténí prut stojí víc jak 500,-. Tak kdo ví jestli v tom prutu taky není zesilovač ?
Prepacte ze sa vkladam do diskusie, ale cim to moze byt, ked v espere mam povodnu antenu s povodnym kablom az k radiu a pri prepnuti na radio pocut praskanie (buz zapalovanie, alebo alternator). Prip repnuti na magnetofon praskanie zmizne. Takze to niekde asi chyta antena. Myslite, ze to vyriesi ine radio? Teraz tam mam daku staru rarohu s este manualnym ladenim.
ten zesilovac neni v prutu ale v te tluste zakladne a jeste zalezi na tom jaky tam mate prut ( delku a prurez vinuti) ja mam treba na svem ( na Nubire) takovou hustsi sroubovici a na Matizovi je hladka
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG