FRANCUZSKO 2005

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Blue Lanos

Re: FRANCUZSKO 2005

Příspěvek od Blue Lanos »

Dede píše:Ludia no tak som dosiel do francuzska na zapadne pobrezie k atlantiku : KOSICE- NANTES 2320km trvalo mi to 36 hodin vratane 6 hodinovej prestavky v strassburgu (1300km). NEssi som nechal doma, siel som KOCTAVIOU 1.4 16V v nulovej vybave a som bom milo prekvapeny. Rychlost 110-140km/h cca 2000km v nemecku 160 km/h cca 300km a spotreba 7 lit na 100km. Zdala sa mi zivsia ako NESSINKA aj ked ma o 15 konikov menej :)) hmm a co vy kam ste najdalej dosli aftom ?
welcome back ;) z dalekeho Frnacuzka! Takze podla toho co sme sa bavili pred cestou si teda nezabludil a dosiel aj vratil si sa stastne spat ;)

Posli volake foto v Nantes musi byt teraz nadherne!! Skoda ze sme tam my boli v novembri musi to byt uzasne teraz :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

Dede

Re: FRANCUZSKO 2005

Příspěvek od Dede »

[ welcome back ;) z dalekeho Frnacuzka! Takze podla toho co sme sa bavili pred cestou si teda nezabludil a dosiel aj vratil si sa stastne spat ;)

Posli volake foto v Nantes musi byt teraz nadherne!! Skoda ze sme tam my boli v novembri musi to byt uzasne teraz :cry:[/quote]

no teraz mam akurat zaberak tazke dni, nemam prilis cas na fotoooz ale buduci week daco pofotim. Posledny tyzden dost prsi :((

Inak cesta uplne v pohode akurat v nemecku boli zapchy, co ma dost prekvapilo v hustom dazdi bez svetial a minimalne 220 km/h trochu som bol prekvapeny ale som si zvykol. CO konkretne by si chcel mat na fotke ?? :))
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“