biele blinkre

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

majo

Příspěvek od majo »

:lol: Diky Blue Lanos.... :lol:
Reklama

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

inak,kebyze mam zaujem o tie biele blinkre, ma mi ich kto doniest do BA??? :roll:
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

inak,kebyze mam zaujem o tie biele blinkre, ma mi ich kto doniest do BA??? :roll:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Dobra question richi :lol: aj ja sa pridavam ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

no a este k tym blinkrom, ten mmx som ja, ked som este nebol registrovany :roll:
v piatok som bol v dejwe a bola tam taka pani, ktora sa tomu neviemako rozumela, a doniesla mi biele blinkre na matiza! hovorim jej, ze na lanosa a potom povedala, ze da sa ale treba to objednat z madarska, oni to vyrabaju a jeden stoji cca 200sk. podotykam 1kus, cize 2 kusy = cca 400sk :lol:
to si radsej doplatim este 200sk a kupim si biele ziarovky...
tak neviem, podla mna je to dost za dve plastove sklicka...

(inak bol som prekvapeny, ze nieco take sa da zohnat na SVK)
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

maze: neviem, ci ti biela ziarovka nahradi efekt bieleho skla :-? ...pokial viem, tak tam uz aj biele ziarovky v blinkroch su...lae ja som jednoznacne za tie biele plastaky... :lol:
majo

Příspěvek od majo »

Suhlasim s richiprofim

biela ziarovka nebude nikdy svietit ako oranžova v bielom blinkry....,
lebo v samotnom oranzovom je ziarovka biela.....

jednoducho biely blinker je biely blinker.....

ale ta cena by mohla byt tak 100.- za kus....to by sa dalo, ale ak sa inak neda zohnat tak treba tych 200.- obetovat :lol:
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

nie nie nie, ja som nemyslel biele ziarovky do smeroviek, zle som to "podal" myslel som "biele" ziarovky do stretavaciek, lebo aj nad tym som jedneho casu vsemozne uvazoval, ze si ich kupim... :D tot na vysvetlenie :lol:
suhlasim s cenou cca 100sk kus, 200 je podla mna vela...
ale my s tym asi nic nespravime :(
napad= objednavka cca 10 parov, mozno by to dali lacnejsie, pri vacsom odbere, len to by sme sa museli dohodnut :-? neviem...
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

maze: ach soooo :D tak potom vstko jasne...ja som to poriesil so stretavackami jednoducho, dal som tam cervene LEDky a zeleni mi mozu na hrb skakat, nech si hlada predok :lol: :shock: :lol:
a ten napad nie je zly, ze objednat tolko naraz...
milosh

Příspěvek od milosh »

no pokud nekdo pojedete do Olomouce, tak si je muzete nechat od nekoho u nas koupit, ne? ;)

Ja bohuzel nejedu, mam to dost daleko, ale Praha, ta bude moje :lol:

Takze treba Ivan ci Peca vam jiste radi ty blinkry koupi, v brne je dost tuning shopu, kde by ty blinkry mely mit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
danyo

Příspěvek od danyo »

Cavte fesaci,

chodim sem casto, ale toto je moj prvy prispevok :D . Biele blinkre by som aj ja bral, so ziarovkami by nemal byt problem, fuknem na ne trocha oranzovej farby a bude to OKi. Otazka pre mazeska : v akom daewe si bol co Ti ta panicka hovorila ze tam maju priesvitne blinkre ??? 2 kilecka za kus by som za to kludne dal, tazko zorganizujes vylet do CR za ucelom vyhodneho nakupu... Skusal som poslat mejla aj do CR (www.aci.cz) ci by poslali do SK, ale maju ma na salame :cry:

Ak by ste vedeli, kde sa daju splasit v SK, dajte pls info, na cene nezalezi...

Zdravi, Danyo
milosh

Příspěvek od milosh »

Danyo, jsme radi, ze jsi konecne take aktivne vstoupil do fora :) a taky uz se snad muzes stat clenem lanos clubu, coz?

Lanos II se mi libi, hlavne ten zadek :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

I do blinkrů existují diademové žárovky, které jsou bílé, ale svítí žlutě.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

danyo

dakujem

Příspěvek od danyo »

Ahojte,

dakujem miloshovi ze privitanie, musim uznat ze na tomto webe som nasiel obrovske mnozstvo uzitocnych informacii pre mojho Lanosika :D :D Velmi rad sa stanem clenom klubu.

Ivan, dik za informaciu, nevedel som ze aj take ziarovky sa robia, az by sa podarilo zohnat tie biele blinkre, hned idem diademove ziarovky kupit...hadam ich nebude problem zohnat.

Inak, trosku odbocim, objednal som zadne kridlo, take co sa lepi hore na zadne sklo, uz mi pisali ze ho posielaju, tak ked bude, nastriekane a pripevnene, poslem fotecky 8)

Krasne sviatky vsetkym !
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Konecne dokazeme miloshovi, ze nas je viac ako 3ja :lol: :lol: Mozno nam ani nebudu stacit tie samolepky co davame s eMKom vyrobit :roll: :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“