El.stahovani oken - 3 dver.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
El.stahovani oken - 3 dver.
Zajimalo by me, zda mate nekdo el. stahovani oken, vy co mate 3d hb. Ja to teda u moc. techto modelu nevidel, leda dodelavany. a pokud ano, na kolik vas to vyslo, uz me nebavi porad tocit klickou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja jen informativne, nechal bych tam klicku i elektriku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
vyfot, ale jak to slysim, tak jsem vdecny za klicky
elektricke stahovanie okna sa ti doserie na kazdom aute. kolega ma 4 rocneho golfa 4 a jeho oprava stala 5 tisic. mne sa pokazilo na nexii po 6 rokoch a oprava ma bude stat 1 tisicku. Inac v lete je elektrika zadnych okien na nezaplatenie. Otvorim si vzadu okna prefukam kabinu a potom ich za jazdy uz len privriem.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, ja uplne pokazde kdyz autem nekam jedu, tak otviram a zaviram okno ridice. Fakt davam motorku dost zabrat, ale musim to zaklepat, 9 let bez problemu snasi me neustale otvirani a zavirani...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project