Kterému fotbalovému klubu fandí Daewáci???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
goror píše:do frasa mna fotbal moc nezaujima,
tak to teda nenisi spravny dejwak
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
aj ja som zas pocul:Mareman píše:Chceš naučit básničku? Sláviééé, hovno jééé
Jak jsem to slyšel, tak to reprodukuju
Sparta-buzerantu parta...
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Brnoooooo Brnoooooo, buzerantuuuuu plnoooooo!!!!!! Slavieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mareman píše:Chceš naučit básničku? Sláviééé, hovno jéééAkri píše:To jsem byl já SláááávieAnonymous píše:Jedině:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tak to poslední se mě dotklo, fotbalisty si urážej, ale na břňenský synky bacha, čehůneAkri píše:Brnoooooo Brnoooooo, buzerantuuuuu plnoooooo!!!!!! Slavieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mareman píše:Chceš naučit básničku? Sláviééé, hovno jéééAkri píše: To jsem byl já Sláááávie
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
A tak to mi nevadi uz vubecMareman píše:Tak to poslední se mě dotklo, fotbalisty si urážej, ale na břňenský synky bacha, čehůneAkri píše:Brnoooooo Brnoooooo, buzerantuuuuu plnoooooo!!!!!! Slavieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mareman píše: Chceš naučit básničku? Sláviééé, hovno jééé
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Moc neprovokuj, gadžo. Brácha má kudlu a ví gde bývaš ........Akri píše:A tak to mi nevadi uz vubecMareman píše:Tak to poslední se mě dotklo, fotbalisty si urážej, ale na břňenský synky bacha, čehůneAkri píše: Brnoooooo Brnoooooo, buzerantuuuuu plnoooooo!!!!!! Slavieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já nikoho neurážím........já jen opakoval básničku, kterou jsem někde slyšel. Jinak je mi jakejkoliv fotbalovej klub tak volnej jako tepláky bez gumyfireman píše:no ked sa urazate navzajom s basnickami tak ja jednu na vlastne mesto:Trnava je maly rim sama kurva samy kmin