TUZING
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tenhle Skodawerk je taky pěknej ale proti tomu u nás je to LIGHT VERSION společný maj jen zadní křídlo, tenhle je tak o 100 kg plastů lehčí Ale taky pěknej, hlavně ta aerodynamická úprava na dveřích, to nedělá ani Pininfarinakaso píše:Jarda69 píše:No to je nářez!
Hele tady u nás jeden exxpert taky tuní (spíš tuzí) Skodawerk 105, je v tom prej ostrá vačka, motor z fáčka, ale hlavně děravej vejfuck a metrák plastu, taky docela hustý
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Základ bude zrejme v tom,príliš to neupravovať,len tak,aby sa to dalo namontovať.Použiť skrutky,hlavne z vonka,aby bolo vidno,že na ne mám.No a žiadne lakovanie.Zásadne štetec,pretože ten zanecháva taký super efekt. No a keď mi aj niekoľkonásobnú vrstvu farby prežerie hrdza,tak v žiadnom prípade nevyvárať.Treba kúpiť poriadny poleo.Napr ako tie kocky hore a celé to polepiť a prelepiť a dolepiť. No a nesmiem zabudnúť na umelé prieduchy,veľa prieduchov a nasávačov.
Toľko som sa zatial naučil dokladným štúdiom. Ale človek nikdy nevie dosť,tak študujem ďalej.Za každú radu vopred vďaka.
Toľko som sa zatial naučil dokladným štúdiom. Ale človek nikdy nevie dosť,tak študujem ďalej.Za každú radu vopred vďaka.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: