Ake ste mali buracky na autach?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

]Rebro[

Ake ste mali buracky na autach?

Příspěvek od ]Rebro[ »

Mne sa to zatial podarilo 2x pokrstit Nexiu. A 2x do toho isteho miesta. Proste sedlaci mi vybehli f poslednej xvili z vedlajsej cesty. Nastastie som siel pomaly a tak naraz bol iba taky ako na tych autickach na kolotoci. Inac nefiem neviem.

Ale pochvalte sa s vasimi tukancami a burackami, ktore potom chudak Akri musi zafusovavat? :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Reklama

Damek

Příspěvek od Damek »

Ja som auto v živote neťukol. Zrejme som sa síce obral o skvelé zážitky,ale čo už.Takže nexia ostáva aj naďalej bez poškvrny. 8)
No ale otcov matizko si už svoje užil.Ten už má prelakované snáď všetko okrem strechy. Hold po meste jazdí mnoho pseudovodićov,čo nevedia brzdiť. :cry:
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

Takto to tatko vyrovnal, je to fotene moc zdialky, takze tam asi moc nie je vidiet, ale nabral som pri cuvani smetiak, pretoze som zatacal a pozeral sa doprava a nie vedla seba. na to ze rychlost bola minimalna to dost zle vyzeralo, pritom som sa smetiaka len dotkol. blatnik bol v strede uplne premacknuty asi 8cm do hlbky
Obrázek

kedze sa mi nepacila tatkova oprava a uz som na takom aute nechcel jazdit, kupil som si Lanosa aby som si nicil vlastne auto a nez presiel rok, tak som si oznackoval blatnik aj na nom. stalo sa to asi pred rokom ked som vbehol do cesty pri otacani sa jednej tete s Golfom 1, Golfu sa nic nestalo, len v umelom narazniku sa jej zatlacila smerovka. teta dostala od mojej (dnes uz byvalej) poistovne ALLIANZ 6500,- na novy blatnik (ktoremu nic nebolo), naraznik, robotu, atd atd. aj preto som odisiel od ALLIANZU. ten Golf 1 vidavam dost casto, myslim ze ani ten naraznik nema vymeneny. momentalne mam auto v servise (uz bolo nacase) a ked bude blatnik hotovy nahodim fotku.
Obrázek
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

v 97 som total na srot zdemoloval nexiu sedan GLX a viac sa k tomu vyjadrovat nemienim :cry: :cry: :cry:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Jaaj, ten blatnik si pamatam z PN. A to tak dlho si vydrzal chodit na takom pomackanom?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Pri vycouvavani se mi "podarilo" s Lanosem najet do sloupu. Byl to sice valcovej sloup o prumeru asi 25 cm, jeho zakladna ale bohuzel byla krychle o strane asi 50 cm. A ja videl jen tu valcovou cast, toho spodku sem si nevsiml. Takze odrenej naraznik a asi 5 cm promacklej zadni blatnik.

A pak uz jen vselijaky bouchance na naraznicich a znackach (jak s Lanosem tak s Nubiru), ktery clovek najde, kdyz rano prijde k zaparkovanemu autu (a plus odrenej lak na boku - nejspis nekdo prosel okolo a nevsimnul si, ze ma v ruce klice).
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

]Rebro[ píše:Jaaj, ten blatnik si pamatam z PN. A to tak dlho si vydrzal chodit na takom pomackanom?
vydrzal a vydrzal by som aj dlhsie :lol:
ale bola dost nepriazniva cena za opravu, tak som sa na to vy....
az teraz sa naskytla pre mna prijatelnejsia ponuka, tak som to skusil.
ale cely trrrpnem ci budem spokojny s vysledkom, lebo uz to asi nebude ono. sam neviem co mam od opravy ocakavat.

TAK SI DAVAJTE BACHA NA MODRE LANOSY :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) mrk dne stř črc 20, 2005 17:00, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Damek

Příspěvek od Damek »

PavelZ píše:Pri vycouvavani se mi "podarilo" s Lanosem najet do sloupu. Byl to sice valcovej sloup o prumeru asi 25 cm, jeho zakladna ale bohuzel byla krychle o strane asi 50 cm. A ja videl jen tu valcovou cast, toho spodku sem si nevsiml. Takze odrenej naraznik a asi 5 cm promacklej zadni blatnik.

A pak uz jen vselijaky bouchance na naraznicich a znackach (jak s Lanosem tak s Nubiru), ktery clovek najde, kdyz rano prijde k zaparkovanemu autu (a plus odrenej lak na boku - nejspis nekdo prosel okolo a nevsimnul si, ze ma v ruce klice).
To sa stáva. Ľudia sú nepozorný. Hlavne tie kľúče si zabúdajú dať do vrecka,ale za to nemožu,tak im to treba odpustiť :twisted:
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

a naviac nepozorne cuvaju ti co maju v zadu gulu :evil: :evil: :evil: od nejakej takej mam vedla SPZ podpis v tvare gulatej diery :evil: :evil: :evil:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

ja pre istotu parkujem medzi smetiakom a medzi autom, ktore jazdi tam raz za tyzden, 2-tyzdne, lebo vzdy ked umyvam auto nachadzam flaky od roznych inych aut, nastastie len dvojrozmerne. esteze vyberaci kontajnerov si neopieraju o moje auto bicykle :lol:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak to naša nexia je aj bez toho,aby bola búraná je celá doťukaná. Aj po tých kľúčoch je označený kaźdý diel karosérie. Guľa jej tiež vylepšila predok a rohy nárazníkov ma už ani nebaví zatierať,lebo tie večne niekto obtreskne. :x
Naposledy upravil(a) Damek dne stř črc 20, 2005 19:26, celkem upraveno 1 x.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

My se kdysi vysekali s rofinou v trabantu (řídila babča). Nedal nám vožralej vocas přednost na hlavní. Traboš šel asi 3x přez boudu, kanistr s benálem nám vylít z kufru přednim oknem ven... trabant na šrot, my slišeli jenom ěť prej někdo zavolá pohřebáka... Tak jsme vylezli, nikomu nic kromě pár modřin a slušnýho šoku. Traboš měl tejden novu kastli a byl na odpis.
Pak kdaž jsem měl měsíc papíry a 2. (slovy druhej) den 105ku tak jsem si hupnul v 90ce do pole na střechu (smyk doprava, ten jsem vybral, pak smyk doleva a už jsem šel), taky se nikomu nic nestalo. Akorát vožralej kretén vzadu visel v pásech a prej proč to nejede ! Pak přii couvání jsem neviděl vozejk, co mělo auto za mnou, jednu jsem sklopil zrcátko protijedoucí koktávce a jednou jsem nedobrzdil na stopce a sestřelil svojí tehdá skorotchýni. No a vloni jsme se Sootíkem zahučeli na zadní klandr Iveca. Úlomky z jeho světla mam jako trofej v nárazníku dodnes.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

fireman píše:a naviac nepozorne cuvaju ti co maju v zadu gulu :evil: :evil: :evil: od nejakej takej mam vedla SPZ podpis v tvare gulatej diery :evil: :evil: :evil:
Predni znacku uz sem vyklepaval asi 3x :). Jednou tam byl takovej dulek, ze ta podlozka (ne primo podlozka pod znackou, ale to co je jeste pod ni, jak to dela rovnou plochu na prednim narazniku) se prolomila a znacka se oprela o naraznik. Proste dulek cca 3 cm, mozna vic.

A jednou sem taky vyklepaval znacku, kdyz si ji pujcila mycka :).
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Na Schade som pri vyparkovávaní trafil okolo idúceho deda tiež na Schade. Z toho mám do teraz zdemolovaný predný blatník.
Druhý raz som sa ponáhľal a výjazde z parkoviska som príliš vytočil volant a odrel som si pravé zadné dvere o susednú Ladu.

Inak som zažil dvojnásobný prelet cez strechu v Scháde. Kamoš nevedel, čo od radosti, tak sme išli robiť hodiny na pole. Hlina sa nám nahrnula pod kolesami a už sme leteli. No žiadna sranda to nebola a od vtedy sa mi do auta moc nechcelo, po mesiaci ma to síce prešlo. Fuj, už nikdy viac!!!
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Má první: No comment, jen podotknu že jsem hlavou koukal na řadící páku... :roll: :shock: ;)
Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Olda dne stř črc 20, 2005 19:34, celkem upraveno 2 x.
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“