nove kridlo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Mať to nemám. Len som to niekde videl pri hladaní iného.
Uvedených tam bolo niekoľko variant, v skratke asi tak že najprv vyrobili Bverziu. Na ňu použili hrubý molitan,ktorý zastrihli do tvaru,aký chceli dosiahnuť. Napustili ho nejakým sajrajtom,aby stvrdol v požadovanom tvare. Neviem ale čím ho napúštali. Teoreticky by stačila sádra,ale tú príliš neodporúčali.A potom podľa toho vzoru robili alfaverziu z laminatu.
Uvedených tam bolo niekoľko variant, v skratke asi tak že najprv vyrobili Bverziu. Na ňu použili hrubý molitan,ktorý zastrihli do tvaru,aký chceli dosiahnuť. Napustili ho nejakým sajrajtom,aby stvrdol v požadovanom tvare. Neviem ale čím ho napúštali. Teoreticky by stačila sádra,ale tú príliš neodporúčali.A potom podľa toho vzoru robili alfaverziu z laminatu.
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
tvrdia ze su priamo na nexie.Len som sa zabudol v tom cenovom soku spytat ci ponukaju aj na ine auta plasty a ci uz su streknute plnicom alebo nie - to je dost podstatne - cena u lakyrnika bude dvojnasobnaCiernygepard píše:No,to by boli absolutny cenovy hit. Ja potrebujem krídelko na sedana.
To co ponúkajú su priamo nexiové,alebo univerzály,čo náhodou sedia?
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny