ale mozes robit vymyslat podla seba i vrazat do toho svoje prachy a nakoniec dojde nejaky zazobany rozmaznany pako nafoti to a za chvilu chodi take iste
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
tak to ano ale ja som mal na mysli to ze mozes prerobit sanie motor brzdy podvozok interier a nejaky magorko si da tie iste plasty e este aj farbu a laik povie "to je take iste ako to v Puchove"
mne sa to uz stalo
fireman píše:tak to ano ale ja som mal na mysli to ze mozes prerobit sanie motor brzdy podvozok interier a nejaky magorko si da tie iste plasty e este aj farbu a laik povie "to je take iste ako to v Puchove"
mne sa to uz stalo
To by bolo super keby si mal auto ktore by vyzeralo rovnako.HB v Trnave, sedan v Puchove na zrazoch vedla seba
zaujimave by to urcite bolo ale ako si povedal clovek si upravuje auto podla seba.Ale tiez je pravda ze pri nedostatku moznosti nieco zo stylingu niekto skopiruje
fireman píše:zaujimave by to urcite bolo ale ako si povedal clovek si upravuje auto podla seba.Ale tiez je pravda ze pri nedostatku moznosti nieco zo stylingu niekto skopiruje
Ja hovorim moznosti je vela ale treba na to PENIAZE A TO JE PROBLEM č1 Tiez stavam auto v ramci moznosti