Ty woe Kaso, co si tu ty stvaral? Nepracujes v gumarnach?kaso píše:
Kasova Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
ved to je tuzing. skus radsej vyrezat noznicami dieru do skrinky kvoli zvyseniu privodu studeneho vzduchu pripadne skus nejako vytunit chip]Rebro[ píše:Jaaaaj Diki bratku. Inac ja mam trosku tunovanu PC bednu. Ventilatory su podsvietene na modro a jeden na cerveno.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kaso, v laku to vypada o hodne lepe, ale jak uz jsem mnohokrat psal, nelibi se mi to, protoze tento naraznik ma kazde druhe upravene auto...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivan ako som uz pisal je mi jedno ci sa ti to paci Mne sa to paci Takto som to chcel A tvoj podnaraznik ma kazda nexia a to je horsie A nechajme to uz tak Kazdy si stava auto podla seba to je doleziteIvan píše:Kaso, v laku to vypada o hodne lepe, ale jak uz jsem mnohokrat psal, nelibi se mi to, protoze tento naraznik ma kazde druhe upravene auto...
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To je hlavni, Kaso, ze se libi Tobe. Ja jen napsal svuj nazor...
Lizatko ma kazda Nexia, to mas pravdu, proto jsem na narazniku udelal nekolik originalnich prvku
Lizatko ma kazda Nexia, to mas pravdu, proto jsem na narazniku udelal nekolik originalnich prvku
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Hosi z kazdeho upraveneho alebo vytuneneho auta vznika ORIGINAL na to nezabudajte Kazdy si upravy auto podla seba a svojej fantazieIvan píše:To je hlavni, Kaso, ze se libi Tobe. Ja jen napsal svuj nazor...
ex: Daewoo Nexia