Tak som sa objednal v servise MaH v Bratislave na Poliankach. Technik mi tvrdil, ze oprava okna bude stat okolo 600,- Sk. Tak to som zvedavy, lebo sa tvaril, ze ide uplne o banalitu a ze oprava je brnkacka .... Dam vam vediet, ako to dopadlo a ako som spokojny so servisom. Dostal som do schranky totiz letak, ze majitelia Daewoo si mozu prist vyzdvihnut sek na 1000,- korunovu zlavu na pracu v servise MaH, je to servis Opel a zacal robit aj Daewoo. Sek som v servise naozaj dostal a platnost jednorazovej zlavy je do konca roka ....
P.S. chalani, ak mate zaujem o takuto zlavu, tak tam mozete ist aj bez letaciku, staci mat so sebou maly technicak. Akcie su v servisoch MaH na Bratislava Polianky 15, Petrzalka Panonska cesta 43 a Trancin Brnianska cesta 1014.
elektricke okna
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: El. okna ...
V BA okolo 700 - celý mechanizmus s lankom. Kupoval som minulý rok, takže +- pár SK.Oliver píše:Mne sa odtrhlo lanko z bezca v ktorom je uchytene okno a namotalo sa na motorceku. Rozmontovat sa to asi neda, vie mi niekto poradit kam s tym v Bratislave a cca za kolko Sk ? Bude nutna vymena lanka a aj toho bezca, je tam daco vylomene.