elektricke okna

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Oliver

El. okna ...

Příspěvek od Oliver »

Tak som sa objednal v servise MaH v Bratislave na Poliankach. Technik mi tvrdil, ze oprava okna bude stat okolo 600,- Sk. Tak to som zvedavy, lebo sa tvaril, ze ide uplne o banalitu a ze oprava je brnkacka .... Dam vam vediet, ako to dopadlo a ako som spokojny so servisom. Dostal som do schranky totiz letak, ze majitelia Daewoo si mozu prist vyzdvihnut sek na 1000,- korunovu zlavu na pracu v servise MaH, je to servis Opel a zacal robit aj Daewoo. Sek som v servise naozaj dostal a platnost jednorazovej zlavy je do konca roka ....
P.S. chalani, ak mate zaujem o takuto zlavu, tak tam mozete ist aj bez letaciku, staci mat so sebou maly technicak. Akcie su v servisoch MaH na Bratislava Polianky 15, Petrzalka Panonska cesta 43 a Trancin Brnianska cesta 1014.
Reklama

gadzo

Re: El. okna ...

Příspěvek od gadzo »

Oliver píše:Mne sa odtrhlo lanko z bezca v ktorom je uchytene okno a namotalo sa na motorceku. Rozmontovat sa to asi neda, vie mi niekto poradit kam s tym v Bratislave a cca za kolko Sk ? Bude nutna vymena lanka a aj toho bezca, je tam daco vylomene.
V BA okolo 700 - celý mechanizmus s lankom. Kupoval som minulý rok, takže +- pár SK.
kaso

Příspěvek od kaso »

Tiez som menil.Cena 700Sk aj s montazou ;)
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

ja som to kupil minuly rok tusim za 519 korun
gadzo

Příspěvek od gadzo »

A teraz mi prdlo na druhej strane. :(
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Ja som doteraz nemal el. stahovanie okien, ale od dneska sa uz radim medzi vas. 8) Takze moja GL nexia je v elektrike :D :lol: :lol: Takze coskoro sa zacnem vypytovat na nejake poruchy, ked to nepojde :D
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory