poradte mi!

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Recber

poradte mi!

Příspěvek od Recber »

Mam problem s tym pipakom ktory upozornuje ne zapnutie pasov, svetiel, dveri. Vsetko funguje oni mi to totiz aj signalizuje ze nemam zapnute pasy a tak ale nepipa. Tak som ten pipak rozobral. Je tam plosny spoj ale podla mna
ten pipak by mal obsahovat aj nieco z coho ten zvuk vychadza a take nieco som tam nevydel. Ak sa v tom niekto vyzna bol by som rad keby mi napisal odpoved a keby vedel aj pribliznu cenu toho pipaka. Ked sme uz pritom ja nepotrebujem to pipanie k zivotu ale hlavne ked zabudnem vypnut svetla.
Reklama

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Vím,že jsi nováček,ale měl bych tě upozornit na pár zásad co tady na foru plati.
1. Než založiš nové téma, použíj funkci HLEDAT
2. Při zakládání nového tématu se do předmětu píše ve zkratce dotaz,problém či jiné specifikum daného tématu (tz. Názvy témat tipu "Pomoc, Hura, Poradite" jsou zcela nevyhovující pro specifikování daného tématu)

Takže si vyzkoušej tu funkci HLEDAT a schválně,jestli narazíš třeba na toto téma: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=2649&start=0
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

sorry ale ty si si asi neprecital co potrebujem ja som tie clanky okolo toho cital lenze ja potrebujem zapojenie vnutra toho pipaku lebo mne to totiz vsetko na pristrojovej doske sveti ale nepipa
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“