Drží ho dosť pevne.Ciernygepard píše:Aj keď je pravda, že ten stojan nevyzerá že by bol ten hasiaci príliš držal.
Hasiaci prístroj
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Musím se přiznat k menší vadě mého umístění hasičáku (viz fota). Na chybku jsem přišel, když jsem chtěl vyndat z poddeklu kufru aku vrtačku a rozbrušku. Zjistil jsem, že víko co kreje rezervu nejde zvednout úplně, abych to zvedl, musím trošku posunout opěradlo, ale to tolik nevadí. Pro ostatní: nedávejte hasičák v kombiku tak nízko k podlaze
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja v aute jako vybavu rozbrusku a vrtacku nevozim, to auto me zas tak nezlobiRichard píše:Musím se přiznat k menší vadě mého umístění hasičáku (viz fota). Na chybku jsem přišel, když jsem chtěl vyndat z poddeklu kufru aku vrtačku a rozbrušku. Zjistil jsem, že víko co kreje rezervu nejde zvednout úplně, abych to zvedl, musím trošku posunout opěradlo, ale to tolik nevadí. Pro ostatní: nedávejte hasičák v kombiku tak nízko k podlaze
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se