Nexia škube
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia škube
Vím, že už se to tu někdy řešilo... Moje Nexia mi při rozjezdu dost škube, hlavně na dvojku, pokud jí více vytáčím, má velmi neplynulý záběr. Na čtyřku, pětku se mi to zdá už dobré. Nekvalitním benzínem to zřejmě nebude, ale co to tedy je..?
Díky, Petr
Díky, Petr
- Reklama
NO tak v prve rade bych poradne zkontroloval (prip. vymenil, kdyz nebudou OK) kabely ke svickam a svicky...V tom byvaji nejcasteji schovany problemy...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
mam stejny problem, ale kabely ke svickam jsem menil nekdy v rijnu a od te doby ujel asi tak 4000km, takze to podezreni na kabely jsem vypustil a svicky jsou taky skoro novy, tak nevim, co s tim?
Zkuseni odbornici, poradte...
Zitra s tim asi zajedu na diagnostiku do Daewoo servisu, ale zase to vsechno stoji prachy
Zkuseni odbornici, poradte...
Zitra s tim asi zajedu na diagnostiku do Daewoo servisu, ale zase to vsechno stoji prachy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dnes jsem volal do servisu a ta mi rekli, ze mam prijet v patek, ale stjne prej to asi bude tema kabelama od rozdelovace ke svickam, prej jsou poruchovy
a to jsem je mel jen pul roku
a to jsem je mel jen pul roku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zjistil sem že zákazník kolikrát neovlivňuje kvalitu (nebo naopak nevědomky negativně ovlivňuje ) použitých dílů servis se pod tlakem zákazníků kteří požadují co nejnižší cenu za opravu snaží sehnat díly co nejlevněji a pak už jim nejde o kvalitu ale cenu a vy jako zákazníci v dobré víře zaplatíte ale to je běžné nám se to taky stalo s několika dodavateli ale pak záleží jak se k tomu ten servis postaví jestli se po takové chybě zachovají aspoň trochu fér a dají třeba podstatnou slevu na opravu
tak mi nekdo poradte, jaky koupit.
@Peca: nejlevnejsi nebyly
@Peca: nejlevnejsi nebyly
uz si nepamatuju, kolik staly, muzete nekdo napsat, jaky jsou ceny? asi teda tech kvalitnejsich?!
Mne to robila potvora tiež a bolo to benzinom.Prvi krát bolo auto v servise asi mesiac.Stalo ma to horu peňazi a nakoniec zistili že som natankoval pravdepodobne stary vyvetrany benzín.Tankoval som ho na slovnaftke.Mesiac na to som natankoval plnu nadrž na OMV a začalo to škubať.Po pár kilometrov to prestalo,pravdepodobne voda.Od vtedy tankujem len na frekventovaných pumpach a pokiaľ sa mi da ,tak SHELL.
JJ ja taky tankuju jenom na vybranych benzinkach... Shell, ÖMV, Aral
Ono to i jinak jede kdyz clovek nabere nakej smejd jenom proto ze byl o korunu levnejsi...
Ono to i jinak jede kdyz clovek nabere nakej smejd jenom proto ze byl o korunu levnejsi...
PECA