A kolik máš teď přibližně výkon svý nexie???Ivan píše:Přední tam mám vždycky oboje, neboj
Končím s tuningem & stylingem své Nexie!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Větší než Ty, SvobikuS.v.o.b.i.k píše:A kolik máš teď přibližně výkon svý nexie???Ivan píše:Přední tam mám vždycky oboje, neboj
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
to kaso: nexia je tatky, pak mame jeste favorita na plyn, ten je taky tatky, ale pak mam (JA) stodvacitku odhlasenou, se kterou jezdim po poli, mam ji drsne natunenou - vlastnorucne - motor skoda 110 - naraznik nissan primera, mracitka, maska, audio atd... no proste bomba...nekdy jedu na pole a zkousim floky atd...
ale s nexii jezdim docela casto - tatka mi ji za vesnici pujci a jedu... uz jsem s ni jel 170 !! ...
ale s nexii jezdim docela casto - tatka mi ji za vesnici pujci a jedu... uz jsem s ni jel 170 !! ...
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
moje recMarek píše:Dokud bude nexie jezdit tak si ji nechám. Dostal bych za ni stejně prd.
novy auto je zbytecnost a nexie odveze vse, vzdyt jsem s ni odstehoval pulku bytu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hmm, 65 tisic to bude poradnej PRDMarek píše:Dokud bude nexie jezdit tak si ji nechám. Dostal bych za ni stejně prd.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Milda oživil starý thread
Já Nexii upravuji dál, zato Mara prodává, takže naopak, než se předpokládalo
Já Nexii upravuji dál, zato Mara prodává, takže naopak, než se předpokládalo
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project