Kultura projevu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kultura projevu
Pánové a dámy.
Sice to není moje věc, ale mám takový dojem, že někteří z nás už to přehánějí. NIKDO NENÍ DOKONALÝ. A přes fórum urážet jeden druhého, posílat se někam, zesměšňovat pro nedokonalost jazyka - to už mi připadá dost primitivní. Znám dost lidí, kteří mají titul před jménem i za jménem a nedokážou ani zatlouct hřebík. A taky lidi, kteří sice napíšou ženský orgán s tvrdým Y, ale v praktickém životě dokáží víc než kdejaký třeba otitulovaný. Chce to jen trochu tolerance. To, že někdo umí v něčem víc než ostatní (nebo si to alespoň o sobě myslí), mu nedává právo urážet ostatní. Toto fórum je doufám pro všechny - nejen pro ty, kdo všechno znají, všude byli a ovládají gramatiku.
Tak se snažme chovat trochu kulturně.
Sice to není moje věc, ale mám takový dojem, že někteří z nás už to přehánějí. NIKDO NENÍ DOKONALÝ. A přes fórum urážet jeden druhého, posílat se někam, zesměšňovat pro nedokonalost jazyka - to už mi připadá dost primitivní. Znám dost lidí, kteří mají titul před jménem i za jménem a nedokážou ani zatlouct hřebík. A taky lidi, kteří sice napíšou ženský orgán s tvrdým Y, ale v praktickém životě dokáží víc než kdejaký třeba otitulovaný. Chce to jen trochu tolerance. To, že někdo umí v něčem víc než ostatní (nebo si to alespoň o sobě myslí), mu nedává právo urážet ostatní. Toto fórum je doufám pro všechny - nejen pro ty, kdo všechno znají, všude byli a ovládají gramatiku.
Tak se snažme chovat trochu kulturně.
- Reklama
Myslím, že toto fórum je aj o tom, ako sa trocha pobaviť. Ak bude niekto chcieť strohé technické informácie, tak ich nájde niekda inde. Čítam príspevky pomerne vo veľkom počte, "urážky" sú formulované ako sranda. Avšak, pokiaľ niekto nie je nadmieru urážlivý, tak to berie ako srandu, ak ju niekto nechápe, nech číta technické príručky.
Moja, moja, moja. Konečne sa tu niečo deje.Anonymous píše:Mal si napisat nie pototo, ale posere, aby sa Gadzo mohol zabávat - ved to je asi jeho kultura. Ked posielat, tak chodte treba vseci do .....]Rebro[ píše:To zas bude ticho na fore. Sak ked sa nieco pototo tak sa clovek musi tu i silnejsie vyzalovat. Ze Firemane
At zije sranda