LPG od BRC

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Akri píše:
Olda píše:Koltec :lol: ;) Asi bych zkusil BRC...
Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?
Jasné, ted sem se objednal do Gery na servis a emise a nejbližší termín mi nabídl 25.7(to jsem tam volal koncem června), takže asi nejsem sám ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Reklama

Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Marra píše:sorry ze otravuju, chtel jsem se zeptat jestli nekdo ma plyn v nexii od BRC a kolik ho zhruba stala prestavba - diky moc
Lovato bych nechtěl, a BRC seženeš za 20.tis kč, musíš hledat, obvolej firmy zabývající se lpg a uvidíš...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Obrázek
MMM

BRC v 8V Nexii

Příspěvek od MMM »

Servus Marra, Mam taktiež 8V Nexiu a pred pol rokom som tam montoval BRC. Stalo to presne 25.500 SK.-s diskovou nadržou.Montoval som to pri 81.000 km.Zatiaľ mam najazdene cca.7500 km a v pohode.Spotreba je cca.9 litrov LPG.Ale jazdím kratke trasy.Denne do prace 15 km a spať.Takže studene starty.Inak som spokojny.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Olda píše:
Akri píše:
Olda píše:Koltec :lol: ;) Asi bych zkusil BRC...
Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?
Jasné, ted sem se objednal do Gery na servis a emise a nejbližší termín mi nabídl 25.7(to jsem tam volal koncem června), takže asi nejsem sám ;)
mas to same zarizeni, kdyz se podivas na ty fotky co jsou v pokecu? a ty to mas taky dovoz? odkud? ja to mam od frantiku ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Marra

Příspěvek od Marra »

to olda a mmm: diky moc chlapi uz jsme s tatou rozhodli ze do toho pudem, bo se to fakt oplati, a za chvili se to samo zaplati... dikes za info
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Akri píše:
Olda píše:
Akri píše: Oldo, Ty mas taky Koltec v Nexii?
mas to same zarizeni, kdyz se podivas na ty fotky co jsou v pokecu? a ty to mas taky dovoz? odkud? ja to mam od frantiku ;)
Já to zkusim vyblejsknout, vypadá to podobně, moje pochází kousek vedle, z holandu, až chuděra odejde tak zas pro další :lol: , plynáků je tam fakt hafo, je z čeho vybírat...
Obrázek
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“