Plastové prahové nádstavce

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

kaso

Příspěvek od kaso »

Franta P. píše:Kluci tak dnes mi přišli ty prahy z Tuning-centra a jsou dlouhé 2m a nexie má 180 že jo. a potřeboval bych je zkrátit tak to musim těch 20cm ve prostřed ubrat a pak to nějak slaminovat dohromady. Na krajích nemůžu, tam sou rozšířené a je tam ten záhyb. nevíte co je na to potřeba??? určitě laminát.
Podbeh sa sklada z dvoch kusov :?: :?: :?: Tiez som kupil uni Rieger a skracoval som asi 20 cisel ;)
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

jak ze dvou kusů????
kaso

Příspěvek od kaso »

Franta P. píše:jak ze dvou kusů????
Cely podbeh ma asi 2m a zadna cast asi 30cm.Ked skratis podbeh das ho na auto a potom nahodis zadnu cast ktoru tiez prilepis na laminatovy podbeh.Na podbehu to vyzera ako nasavac vzduchu na chladenie brzd.Ale je to slepe.Pozrem foto a poslem ti ;) Na uni podbehu musis upravit aj prednu cast lebo cast podbehu sa zasunie pod predne dvere.Aby ti pasoval na predny blatnik.Je to asi 10cm ;)
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak zatim mám vyřešíno. Kamarád dělá ve fabrice kde dělaj lodě z lamina tak mi to tam spasuje a zadělá že to nebude poznat že to bylo zkracovaný.
Horší to bude napasovat na auto. Jak to mám udělat v místech vzadu jak prah přechází v lem a přední blatníky? Já je mám trošku víc ven než prahy a hlavně tam neni takovej ten záhyb pod dveře. i vzadu u lemu.
Lepidlo mi půjčí další kámoš tuner :lol: za krabičku cigár.
kaso

Příspěvek od kaso »

Franta P. píše:Tak zatim mám vyřešíno. Kamarád dělá ve fabrice kde dělaj lodě z lamina tak mi to tam spasuje a zadělá že to nebude poznat že to bylo zkracovaný.
Horší to bude napasovat na auto. Jak to mám udělat v místech vzadu jak prah přechází v lem a přední blatníky? Já je mám trošku víc ven než prahy a hlavně tam neni takovej ten záhyb pod dveře. i vzadu u lemu.
Lepidlo mi půjčí další kámoš tuner :lol: za krabičku cigár.
Pouzil som flexu.Opatrne to obrus a sadne to samo ;) ;)
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

OK
Tak už se na to těšim. Teď budu mít nové kola trošku plastů tak mi aspoň tady nebudete nadávat že mám neony na obyč autě. :D
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“